Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iduca kolumna ce se zvati: Suljo zvani prdimahovina!
Aferim Asime,odlican text.Dobro si opis\'o veliku iliziju propale nade za bolje sutra u nasoj zemlji. A ovi sto kritikuju tvoje rijeci sigurno da nisu procitali ni deseti dio! Naprijed samo! BOSNA4EVER!
Asime, svaki put kad pomislim da ne mozes napisati gluplji tekst, uvijek me iznenadis... Ni povoda, ni svrhe... Bas bezze piskaranje.
tako to ide, za vrijeme komunizma gorljivi drugovi, kasnije prvi u redovima SDA, jedan do drugog sve bivsi drugovi, ako zavladaju p...ederi oni ce prvi organizovati g-ay paradu i poceti sa posvajanjem djece:)
Na kojeg se Meha ođe misli?
Bez ikakve zle namjere prema kolumnisti, ali ja ga citajuci njegove kolumne uopce ne shvacam. Uporno se trudim da doprem do srzi i sustine, ali jok. Imam osjecaj da poenta ostane da levitira u prostoru, jer iz kolumne u kolumnu meni nedostaje odgovor na pitanje \"sta je pisac htio reci\". Ako zanemarimo povremene pravopisne i leksicke promasaje (ne kaze se \"zavisni ljudi\" nego \"zavidni ljudi\"), vidim da se kolumnista trudi, ali ocigledno uzaludno. Ali sto jednom rece Djordje Balasevic na svom koncertu u Mariboru: \"Umetnost je sve sto ne razumes\", tako valjda i ovdje treba biti \"Kolumna je sve sto ne razumijes\".
ne kontam ovog asima nikako nekako mi je mutan i nerazumljiv ne znam šta hoče da kaže i dokaže
sve bolje od boljeg :)
ooo vidi vidi ponovo gospodin grude u akciji.
Konacno jedna jedna \"kolmuna \" a ne preseravanje !!
Genijalno....nedostaje još samo Mehina maloljetna ljubavnica...čestitke Asimu..jednostavno, realno i pitko napisano.
Asime...molim te....samo nastavi ovako...pa covjece...ti si pravi profesionalni kriticar...a tekst je predobro napisan...moglo bi se reci \"remek djelo\" savremene socialne situacije u nasoj zemlji sastavljenu u rijecima....ukratko REALNO!
@ajmo posteno Nije dzaba receno , kad ti neko nesto kaze onda pogledaj i ko ti govori , a ko si i sta si dovoljno govori tvoja izjava : \"jedne nazovi nacije\" . E bas si za zaljene ti iskompleksirana i isfrustrirana bubo.
Snaso sam se, ko vam je kriv sto niste znali?!
@ajmo posteno- ma sjeti se samo vuka brankovica!