Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno dokle ide ovo podmuklo i drsko ponašanje Bošnjaka . Pa zar stvarno mislite da će Hrvati dopustiti da im neko drugi nameće ko će ih predstavljati . Mislim da su ovi vaši planovi uvod u raspad BiH . Ako mislite da ćete ovladati silom , pa izvolite , samo nemojte kasnije cviliti ako u konačnici loše prođete . Za početak pogledajte kartu BiH .
Čuj bh stranke? HDZ po tebi Mehmedovicu nije bh stranka? Ti i takvi kao ti dijelite narod i drzavu, ono sto srbi rade u RS-u ti radis u Federaciji.
Reci to svojoj stranci,
Neka SDA predloži Čavaru za nosioca liste SDA ionako se na isto svodi
I Hrvati su građani i imaju pravo na Građanske stranke i svoj izbor.
HDZ više neće moći blokirati sve jer će biti u hrvatskom klubu i Hrvata koji nisu Čovićevi.
Hrvati će svi za HDZ,Srbi za SNSD,tako će opet biti većina u domu naroda,dok će Bošnje da lutaju.
Malo si se zeznuo. Ponovo će u Domu naroda biti i Hravata iz Bosne koji nisu HDZ i to je problem Čoviću.
Neki ljudi jednostavno zele vidjeti svijet kako gori...
Pa valjda to trebaju biti skolovani i sposobni kadrovi a ne to sto su Hrvati.
BH stranke da, al Bosnjacke ne. Tu je i poenta i ne treba se praviti lud.
Bosnjacke stranke ne zeli napredak u BiH,samo konflikte
Niko mu nije dao pravo na Hrvate osim samih Hrvata.
ODLIČAN ODGOVOR
Čuj ti pozivaš. Bas si faca koja je autoritet. Hahahaha.
Otvoreni poziv za majorizaciju nad hrvatima i njihovo političku likvidaciju. Ovakve poruke raspiruju mržnju, izazivaju sukobe. Bolesna je mržnja Mehmedovića, ne samo prema Čoviću, već prema cijelom Hrvatskom korpusu. Ispada da SDA nema želju za dijalogom, već suprotno, zategnuti odnose do pucanja, s kojim ciljem?
Blokirate državu 8.godina i žalite se da nemate nekih prava? Inače nisam simpatizer zelenih, ali budite realni j3bete nas 8.gpdina i iz inata ću ove godine za Željka glasati
20000 Hrvata zivi samo u Sarajevu i sta sad ih treba ignorisati da postoje??? Mnogi su clanovi partija sa socijaldemokratskom ili liberalnom orjentacijom i po Covicevom bi ih se ne bi smjelo kandidirati. Naravno da i poziv ovog zelenog nije u redu i sigurno ih pomenute stranke nece kandidirati sto su Hrvati nego sto vrijede.
Opet ovi bacaju prašinu u oči ljudima sa nekim imaginarnim konfliktom. Skrećući pažnju sa stvarnim problema. Izgkqsqjte zakon u vezi korupcije, zakon da se ne može povećavati plata parlamentarnim zastupnicima, s obzirom da je Fadil na sudu treba podnjeti ostavku. Svi znamo da ćete opet u vlast sa HDZom. Ovo je samo jedna od 30-godišnjih patki. Uvijek isto a opet s njima u vlast.
I da tebe i takve kao ti skinu sa političke scene odnosno sve koji nista ne rade za bolje sutra
Jos jedna smijesna igranka iz prljave SDA kuhinje, na kojoj cemo se kratko zadrzati. Ok, idemo dalje, njihove prevare ostavljamo njima i njihovom podmlatku. Moraju vjezbati ako zele nastaviti.