Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji su ucestvovali u genocidu koji jeste presudjen.To su genocidasi.Tacka
Dosta nam je RS-a, dosta nam je ovakve BiH, vrijeme je za unitarizaciju i stvaranje Bošnjačke nacionalne države, gdje će nitko drugi do Bošnjaci biti glavni. Nešto tko Srbi u Srbiji i Hrvati u Hrvatskoj, ništa više, ništa manje!
Tako je Mehmede, ne spustat glavu pred din dušmanima, kad smo je god spustili, bila nam je odsjecena
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pošto vidim da neće niko da uhapsi Dodika idem ja sutra u Laktaše i hapsim ga.
Hocu i ja druze s tobom Bogami ,pa da se s njima porokamo
Onda vec kad si tamo svrati i u BL na banjalucke cevape kod Muje,najbolji su....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Povedi i one "svoje" mundjose sto si im dao drzavljanstvo!
A i ti se mehmedovicu natovario u sda tolike godine i pricas praznu slamu ko i svi ostali bla bla a sve ko fol posteno ebeno koristis bih
Tako je Šemso
Narode moj , Ne nasjedajte , 99% komentara na sve ove clanke je izrezirano . Pogan , pogan , pa to ti je !
Konačno neko s mudima. Dobar ovaj Mehmedović. Prst u oko Dodiku.
Dobro mu je Mehmedovic odgovorio. Srpski narod nije genocidas i oni su se borili protiv istih , ali RS jeste genocidna tvorevina tako je davno potvrdio neciji heroj Ratko Mladic i u Hagu je presuđen za taj zločin. VRS i policija RS su presuđene za genocid . To je činjenica. RS se sada i cijelom svijetu prikazuje tako i opravdava svoj nastanak odnosno nestanak.
hercegbosanskivitez dobre ste vi pare za to uzeli
Jes da je iz SDA al kapa do poda!!
Ako ga uhapse ja sam dobrovoljac da ga silom oslobodimo, OS BiH , SIPA ili bilo koja druga lrgalna intitucija stojim vam na raspolaganju.
Udriga Mehmede
Carstvo 12 zvezda i Severni medved ce sijati smutnju po najstarijem carstvu drevne Zmajeve planine. Sve ce kuliminirati krajem 2021 a kad nastupi 2022, tamo na prolece, nastupit ce na scenu najmocnija kraljica sveta, stara mocna dama ciji dvorac je na drevnom otoku. Priklonit ce se kraljevstvu Zmajeve planine i stat ce u njegovu odbranu. Beli otac bez dece i njegova kopilad, kraljevstvo 12 zvezda ali i severni medved sa juznim slugama ce pobeci glavom bez obzira.
Kraljica ce prvo poslati crvenog vojnika a on se krsti drugacije, deca belog oca bez dece i juzne sluge Severnog medveda boje se crvenog vojnika kao djavola. Kad on dodje sakrit ce se u misije rupe kurvini sinovi. Crveni vojnik odsec ce dve glogove motke i nabiti u dupe juznom medvedu i juznom magarcu da ce cviliti godinama dok im dupe ne zaceli a zaceliti nece.
mjenjaj dilera ziv bio
srbi nemaju elitu,njihovi politićari ne poznaju jezik diplomatije,nemaju Evropske manire,agresivni su,primitivni su.srbi su seljaćka nacija palanaćkog mentaliteta.Svi narodi koji imaju za susjede srbe su nesretni.
Nepismen si do bola.
Iz srpske republike se godšnje iseli od 50 do 70 hiljada ljudi .Prosjek starosti u republici srpskoj je 46 godina.Za 5 godina će u ovoj genocidnoj tvorevini ostati samo 200 hiljada srba a danas ih ima 500 hiljada.
Kakav cirkus od države sve ti hebem...
A koga ćeš ti tjerati ratni zločinče iz paravojne formacije ArBIH?Da li je Dodik bio zločinac?Nije!Ti i tvoji drugari jeste.Klalli i silovali gdje ste stigli.Vukovi u jagnjećim kožicama
Bio sam ranjen 1993e ali ponovo krv svoju za Bosnu moju bez sekunde razmisljana.