Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek zasluzuje i treba da vodi stranku SDA.
Nikad nisam glasao za SDA, ali bih njemu dao glas!
Zašto Bošnjaci nemaju niti jednu stranku sa bošnjačkim prefiksom.!?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Zahvali se svom Bakiru koji je godinama davao pozicije posebno hrvatima pa srbima na ime nekakvih kompromisa, i danas smo tu gdje jesmo, manjina
Narod koji broji barem 56% u drzavi i uplacuje najvise poreza je namjanje zastupljen?! Da li je ovo realno. SVAKA CAST MEHMEDOVICU! Pricaju nam o ugozenosti oni koji najvise uzimaju novca iz ove drzave i to na racun Bosnjaka! Ovo je smijemo vise dopustati. Ko kod da je kriv neka se istrazi. Hej, skoro 800 Bosnjaka manje nego im pripada, a toliko vise Srba i Hrvata zajedno. Uvijek na nasu stetu...
Bakir kad zaposli Bošnjaka digne se na njega kuka i motika
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo si zaboravio reći koje u vlasti bio posljednja dva mandata na čelu države - SDA. I šta kažu, prodaće trojka nešta, šta da proda kad je SDA već sve prodala.
Šemso Bonaparta je zaboravio napomenuti da je sve ovo rezultat SDA vlasti. Sjedi 30 godina u vlasti i šuti, a dok mu izmaknu fotelju, brine se o Bošnjacima. Jedina poenta ovog Šemsinog šupljaka je laktanje da bude Bakir mjesto Bakira
Još kad bi proveli inspekciju da utvrdi kada i po kojem konkursu su dovedeni u Institucije države BiH (koja im naravno ne valja), tek bi onda vidjeli koji je to kriminal. Većina je dovedena po stranačkoj i rodbinskoj liniji bez konkursa i konkursne procedure. A o provjeri diploma se i ne priča
Kaze meni dragi Bog dz.s. - Suzana (Ljiljan-a) je rodila sina. Okrenem se da ga vidim, a tamo umjesto bebe zapravo stoji Semsudin.
Gdje si bio do sada , ti i tvoja stranka ste krivi za ovo stanje. U vlasti ste tri decenije i sada tobože iznosiš podatke.
Imaš moju punu podršku Šemsudine, svaka ti čast na ovome.. Otvorite oči Bošnjaci vrijeme je za jedinstvo, problemi su nam došli do grla..
Pa dao ti jaran Bake guzova i prodao pozicije za H S komponentu radi svojih JADNIH interesA
A koliko se njih izjasnjava ko hrvat a imena su Mujo, haso, muhamed, komšić i tako? Pa cemo stavit na papir i onda prebrojat. Kome suplje valjate.
Ako je tako, zasto onda na popisu nije bilo 51% hrvata??? Nije bolest sve sto boli
"Prvi put od osnivanja (2015. godine) u Vijeće BHANSA-e Vijeće ministara BiH neće predložiti nijednog Bošnjaka. Resorni ministar Edin Forto odlučio je ukloniti Bošnjaka Harisa Medoševića, kako bi na njegovo mjesto postavio Marina Raspudića iz reda hrvatskog naroda." ISTRAGA.BA Tako je Forto od ne-Bošnjaka postao anti-Bošnjak.
Ovo je klasično dodvoravanje svome narodu ali samo jenom njegovom dijelu te navođenje na pogrešan ili bolje reći slijepi put. Apsolutno pogrešna teorija i podjela po broju stanovnika u jednoj zajednici u kojoj postoje tri državotvorna naroda ili bolje reći tri konstitutivna naroda. Po toj teoriji u UN-u u NewYorku bi sjedilo 80% Kineza, Indijaca i ostalih 20% a to nije tako. Nema potrebe da se i na ovaj način varaju bošnjaci od svojih jer su već dovoljno izvarani.
Njegova SDA je to sve dala koalicionim panterima.
sta cemo sad, cija majka crnu vunu prede?
U potpunosti se slazem cak sta vise mislim da Bosnjacima pripada i mjesto Sarajevskog nadbiskupa te barem 50tak zupa kao i barem 10 mjesta u fudbalskoj reprezentacije osim golmana jer nasi su uglavnom djuturumi te predlazem da se mjesto Vladike takodje dodijeli nama jer cak imamo i kandidata iz Banja luke Fuada zvani "Pop" jer njegov rahmetli dedo Suljaga je bio komsija pokojnog Jove djakona pri crkvi Sv.Petke u Banjoj luci.
Mislis da si smjesan.
Jos je jedan covjek sa pocetka 90-ih prebrojavao glave i pricao o ugrozenosti najbrojnijeg naroda. I on se je isto tako u multinacionalnoj drzavi zalagao za gradjanski princip i dominaciju vecine. Znamo gdje je to develo i kako je zavrsilo.
Gledao sam ga danas uživo na N1 na ovu temu i pustili ga jedno,3,4 minute i prekunuli a kad treba prenositi dodika i stanivukovica po sat vremena ih puštaju da pričaju i samo da kažem da je čovjek sve u pravu jer sa ja u rodnom gradu predavao nekoliko puta i kad god mi je došla odbijenica za posao napisano je i ko je primljen i vecinom su to bili kandidati iz reda hrvatskog naroda i to čovjek iz drugog grada i onda ko je ovdje ugrožen nego ja kao Bošnjak koji nemam nikakva prava.