Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li iko iz SDA da danas nije na Sudu, u MUPu?
SDA BAGRA
Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podrumasi bili oko Alije. Sto nisu bili u rovu sa sirotinjom i posle rova gladnoj porodici. Ne, vec se nakrala marva kroz humanitarne akcije i ratnu trgovinu i sad imaju funkcije, fakultete, vile, kuce, cak idu i na hadz. Nikad hajra ne imali.
Nije izašao iz zgrade nego je sproveden.
toliko ste brzi, da je covjek do sada mogao srusiti kucu do temelja i izgraditi novu da bi sakrio i unistio dokaze..da je htio
Treba ga procesuirati svakako,ali iz RS i hrvatskog dijela Federacija nikako nema uhapšenih ni za kriminal,ni za korupciju.Biće da su tamo pošteni ljudi😂😂😂.Ovo je primjer tužilaštva i sudstva pod uticajem.
e fak, s kim će sad Avdo i Mekta na kafu? :(
A da urucite sudski nalog Rakutenu da vam sve Viber razgovore posalju koji pripadaju tim brojevima telefona?
Nije ovo atak na Osmana Mehmedagića zbog diplome, takvih je u BiH na hiljade, nego na instituciju koju predstavlja, a kojoj Bošnjaci vjeruju. Znači spasiti Tadićku i uzdrmati sigurnost Bošnjaka, a sve zbog izbornog zakona, tj. Trećeg entiteta. Ako je ovo siledžijstvo put, ne treba vam ništa dati,svakako ste uskoro manjina.
Suverena država u kojoj šef OSA u pritvoru osumnjičen za razne zločine, predsjednik vlade bio u pritvoru i sudi mu se za pronevjeru? Toliko je kriminala u vrhu vlasti u cijeloj BiH i da se ništa bitno nije promijenilo i ne mijenja, da je to sad potpuno neshvatljivo. Ubijaju policiju na ulici u uličnim obračunima, mlade ljude ubijaju i skrivaju zločine i niko ni zašta ne odgovara. Ma totalni raspad i haos
Gdje glavna tužiteljima a sta ce mo sa ,PRAZNIM TABUTIMA,,
UDAR NA BOŠNJAKE!!!! FUJ
Sve ok kriminal se treba kažnjavati ali sta je sa ikonom,drzavnim udarom sta je sa novinarom teroristom sata je sa tužiocima koji cuvaju ratne zlocince
Kada ce SIPA uci u Opstinu Tesanj tacnije u katastar (Nadir Medaric) koji je zaduzen za ilegalno preisivanje imovine (faslifikovanjem potpisa) ljudi koji zive van BiH, a za ovjeravanje tih falsifikovanih potpisa u sudu Tesanj zaduzen Sead Podrugovic zajedno sa korumpiranim sudijom Zeljkom Mandicem !!!! KORUMPIRANO PRAVOSUDJE JE RAK RANA OVOG DRUSTVA !!!
Što je grabio grabio
Istovremeno Fadil, Osmica, Seka - slučajno!? Je li ne daš novi izborni zakon? Čović ne prašta - aktivirano je sve od Milanovića, korupcionirane Tadićke pa do do krimosa Čavke, a sve u orkestarku muziku Šćepe i Mtel koalicije.
TO TI JE SDA MAFIJA. BEZ SKOLE FRAJER ZARADI PENZIJU. OVO NE BI MOGLO DA SE DESI U ČADU,TRINIDAD I TOBAGU,RUANDI I BOCVANI. ALI MOZE U BIH. ZAMISLITE KAKVE FACE RADE U TUZLANSKOM,ZENICKO DOBOJAKOM,HERCEGOVACKO NERETVANSKOM,I OVIH LIJEVIM KANTONIMA STA SE RADI. ONO DOVELO NOVALICA NA MJESTO PREMJERA DA SLUSA I KRADE SA SALA DIREKT. SOLAK SKOLU ZAVRSIO PREKO VEZA ASIMA ITD. FRAJER NEPISMEN.
sta si postenih pripadnika Sipe i Mupa nagrdio (ostavio ih bez posla) samo zato sto nisu bili igraci SDA... vrijeme je da tebe nagrdi sudbina ....