Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ODLASKA medjunarodnih sudija i tuzilaca sve dok genocidna tvorevina ne bude ukinuta i sproveden demokratski USTAV BiH-e a ne entitetski cirkus i jnapokon-jedna policija,Predsjednik,Parlament! Dok se ratni zlocinci slobodno setaju po GT-i i fasisti lopovi ko onaj s laktasa pljacka,siri i opstruje zajedno s spiricem i kuzmanovicem svaku demokratsku funkciju nase drzave OHR,strane sudije i tuzioci NECE napustit nasu drzavu jednu i jedinu Bosnu i Hercegovinu! BiH4EVER!
yebo majku, jeste li vi mudzosi ikada u istoriji sami upravljali svojom drzavom? Samo molite okupatore da vam dodju da vladaju
Upravo, neka onda idu svi, a mi ćemo ispočetka... pa kom opanci kom obojci
Nek ste im rekli,samo uzimaju lovu za nerad.
Koliko je jadno, bijedno, upisano i us.rano domace tuzilastvo i sudstvo najbolje pokazuje primjer oslobadjajuce presude za premijera brankovica. Mozda stranci nisu idealni ali su 1e6 X bolji od domacih uhljupa koji su diplome ili zaposlenje dobivali potplacujuci ili stelom.