Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno me zaboli da budu napuštati svoje kuće i ići lutati svijetom. Većina njih nisu izbjeglice niti su iz zaraćenih zemalja. Tako da ih nije žaliti.
Ko je ba ovdje lud ili se pravi da je?Mi svoju sirotinju ne možemo da zbrinemo a nalažu nam da se brinemo o tuđoj.EU zatvorila granice a nas optužuju za nehumanost.
@kardelj71 Ti ne kuzis da migrante prisilno odvode u sred sume bez hrane i vode. U ratu kad ovo radis budes opuzen za ratne zlocine. Jos na to sve dobili pare za migrante.
Ne znate gdje naći djevojku za jednu noć? Dobrodošli - www.getmeets.com
Sad je i kenjanje problem...I prije su išli da se ponajke po džunglama a sada bi gopoda wc.
Sudeci po najnovijim dogadjanjima uskoro ce nagrnuti i siptari jer ce im u njihovoj republjik postati vrlo vruce.