Predstavnice Srebreničana
0
"Međunarodna zajednica glumi da nam pomaže"
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao što su nekada komunisti imali AFŽ ( antifašistički front žena ) tako sada SDA i SBiH imaju svoje revolucionarne hanume. Žalosna je sudbina ovih žena ali smrdi sve ovo. Yebite se više i tražite krivce u Sarajevu i kod IZ. Vaši su vas prvo izdali, pa opljačkali i pljačkaju vas još a vi diskretno ratujete džihad i kao kriv vam je cijeli kršćanski svijet koji vas kao ne razumije. Uspljeli ste ( skupa sa Sarajevom ) da vas svijet itekako razumije i kuži.
moj sadik ahmetovic, pa je li se ceka 7. juli da se trazi da 11. juli bude proglasen danom zalosti? znas li ti kad je donesena dekleracija u vijecu evrope?? c c c koji klocevi i seljaci nas predstavljaju bemti zivot
svaka zrtva rata u BiH je jednaka. svaki ratni zlocinac iz rata u BiH je jednak. neka se svima sudi prema istim arsinima, i neka se ne odbacuje mogucnost krivice samo zato sto dolazi iz ovog ili onog nacionalnog tora.
\"SDA svaka vam cast\"? Da je Sulejman Tihic prekinuo svoje ljetovanje i dosao u Bijeljinu posjetiti Midhata Salihovica bilo bi OK. Ovako Midhat, 100%-ni invalid koji je nakon rata ostao bez posla i morao otici vani, ima sansu da postane novi \"Ilija Jurisic\". Javna je stvar da su i domaci i strani politicari izgradili karijere na Srebrenici a sramota je kako se ona danas jeftino politicki komercijalizira. Otidjite u Srebrenicu van ovih datuma kada TV stanice slikaju hrpice stranackog papanluka pa vidite kako im je.
Tako je to kad se od žrtve napravi klovn... SDA svaka vam čast !
Ovo sve postaje mnogo ljigavo . I MZ vec odavno začeplja nos .
\"Na sastanku, na kojem predstavnice Srebreničana nisu mogle sakriti emocije, te su skoro sve zaplakale.\" Zaplakale zbog potencijalnog ratnog zločinca koji je živio vani i kojeg nikad nisu vidile ? hahahaha ove plaču po narudžbi.
E, jel istina da je\'\'umro\'\' Arci (pas Ibrice Jusica)...? Steta bi ga bilo tek tako zakopat ! Mogao bi se i njegov tabutić nekako , mislim ima prostora....A s Ibrom dogovorit da nam otpjeva par na priredbi ! Jeeebi ga naš je Ibro , hoće on !
Jebi te se svi skupa bando lopovska ...Od svega pravite slucaj !!!!!! Naj bolje da Ameri pobiju sve Srbe i Hrvate i da vam poklone drzavu al nesto kontam niste vi za drzave.....
show must go on
Neka im je vjecni Rahmet dusama ali iz aviona se vidi da su udruženja koja okupljaju porodice žrtava organizacije koje se bave politikom a ne žrtvama. Treba ima zabraniti rad dok se ne ispita šta se tamo dešava. Ovo je postalo smiješno i žalosno.
Hehehe...ma, mi njiha malo zekimo. Sou mora teci dalje ! Ove godine ce biti i jedno iznenadjenje za nase posjetioce ! Hologram Alije Iztbegovica recituje stihove iz -Islamske deklaracije- !
Kako pljujete po vlastitom narodu, sram vas bilo, razmislite samo na trenutak ako imate djece...da ga izgubite... dobro su rekli: \'\'Nema vlaha dok ga bošnjakinja ne rodi\'\'\'
Nemojte ih sve sahranit , ostavite nesto i za poslije...Tesko da ce ih biti 8000. Razvucite malo ! Ili cemo istei skopavat , pa sahranjivati ponovo ? -Srebrenica- Part 18. Da ! Ja sam jedna od zrtava ,pozdrav za raju iz Memfisa !
pustite da se sudi covjeku. ako se dokaze da je nevin, oderite institucije koje su ga privele i sudile mu. pa ces vidjet kad ce opet neko tek tako biti priveden na sud. otkazivanje ne vodi nicemu. dzenaza treba da bude. i treba da bude svaki dan, kako ko se identificira. a ne da se ceka 11 juli i da se prave parade za promociju bosnjackih politicara. jel vaznije sahraniti dijete ili praviti svake godine neke masovne dzenaze. koje nemaju uporiste u islamu. vole bosnjaci ulogu zrtve pa to ti je.