Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umro je 2014. godine u zatvoru. Sada gori u paklu.
nije na odmet reći da se u rodnoj Kostajnici smatra herojem
Izgleda da je Šejtan Srbin, to nekako bolje paše
Ima i sad u Njemačkoj dosta chetnika koji svakodnevno govore i protiv te iste Njemačke a došli su da uzimaju pare. Treba to sve prijavljivati vlastima
Ma vi lazete cim zinete.
Steta sto je jedan od incestasa krepo trebo je zivjet 150 godina al u samici fekalni nesoj...
Citira Karadzica koji je rekao da je Bog Srbin hahagahaha, zemljo otvori se progutaj ove dhikanske spodobe
Bjednik glumio heroja nad starim i iznemoglim osobama! Toliko o tim herojima sa kokardama koje srpska politka pod Vucicevom kontrolom jos uvijek promovise. Pljuc! 🤮
Pravili vas Turci 5 stotina ljeta, crne njuske i garave kose genocidna meta. Otisli su Turci ostala seljadija, nastadose Djojleni ortodoksna zgadija. Radovan i Ratko potomci su turske, nikad vise slavenske niti krvi ruske. Ortoksni Turci zele sinje more, scerase ih braca i iz Crne Gore. Pustih snove zgadije Vukovara Knina, osta samo nada u turke i Putina. Nema vise krajine, Kosova i vojske, turski okot gusla i prebrajka koske.
Kontam koliko su puta srbima nijemci zavukli , da bi trebali vise mrziti njih nego bilo koga drugog . Ali zavuki im pošteno , do balčaka .A zavlače im ga i dalje . Ahahahaha
Debil pijani, umjesto da uživa u Njemačkoj došao da se iživljava, eto crko si u zatvoru, bog srbin ti je to sredio
A kako cemo to znati kad mediji kod nas nam nedaju informacije koje su bitne za nas, vec nas truju sta je rucala Prijovicka, kako je spavala Karleusa, sta je izjavio kurta i murta!
Pa, Nemci su šou. Pobili milione i onda ovom indijancu kažu da je počinio genocid. Da nije smešno bilo bi tužno.
Pa,bas si glupson..
Svaki rat iznjedre ovakve retarde koji se onda dokazuju. Lik ne moze recenicu sastaviti ali zato puca po svemu sto se mice, jbg
E ovo su kazne, a ne ona sramota za kor. dića
Sklonite govedo sa naslovne strane.
Kaže uložio je milion maraka u srpske savezne države bzhahajahaha.... Đikan nepismeni bolesni
Potomci neandertalaca ružni, glavati, mali, malih očiju, maljavi, prljavog tena, priglupi, krvoločni, nedokazni, nemoralni, agresivni, svadljivi, podložni opijatima, ne poznaju ni Boga ni zakon!
Sve u jednu rijec"servosaurusi"...
Tugo moja tuzna, jade i cemeru ove nesrecne drzave. Pa vi bas hocete da i oni Srbi koji su voljeli i postovali Muslimane pocnu da ih mrze. Sto vam ovo sve treba jadna vam majka? Znate li vi, a znate, koliko ste Srba poklali oko Srebrenice, znate li da ljudi to ne zaboravljaju? Pravite se mutavi sve ove godine. Aj budite lafovi pa priznaje to i osudite ljude koji poklase nenaoruzan narod na veliki praznik.
Vi ste pokazali ko ste i šta ste '92. godine, ne treba nam vaša čedaljska ljubav i poštenje. Nikad više sa vama ni pomirenja ni suživota, to da ti je jasno.
Ako nas zbog iznošenja istine kojoj se opirete već 30g hoćete početi mrziti, samo izvolite. Velika šteta takvih "prijatelja" i komšija.