Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa pogledajte retoriku Harisa Silajdjica poistovjecuju sa retorikom Milorada Dodika.Ako je Haris istakao bojaznost i upozorenje da moze biti krvi u BiH,nije to istakao kao prijetnju,nego kao mogucnost ukoliko e nastavi sa ovakvom politikom i odnosom MZ prema BiH,kao i prema susjedima.
Dao BOG ili SOTONA da armije malih Ahmedinedzada sređuju evropski ustav !
ma jeste ! kako da ne ! krive su flaše za nered u državi ! za njega i njegovu svetu stolicu krive su flaše su krive za EU-novu GENOCIDNU rs miljenicu !
Incko je dobar, nema sta za flase je u pravu,
Kada udemo fino u NATO pa se zarokamo sa Rusima
Koji je demagog Inzsko ! Dejtonski \'\'ustav\'\' tretira kao Boziji dar, kao svetinju, a istovremeno ga poredi i maskira brigom za flasama u Miljacki !!
Inzsko je neskriveni srbofil.
da su ameri umjesto evropljana imali svoj ured visokog predstavnika citava bih bi bila kao brcko