Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove rezolucije koje nemaju nikakvog utjecaja na BiH postale pravo popularne
bulevar 🇽🇰
Ceka se reakcija Komsica.
@JahacMagle2019 Možda se i javi ako mu je jedna ruka još uvijek na šanku
@JahacMagle2019 Reakcija Zlatnog Ljiljana je vec savim dovojna, a to je borba za BiH kako u ratu tako i u miru, a jok ko pojedini koji bi samo iz hladovine opozicije mudrovali i klepali par hiljada mjesecno
otvoreno pismo rezoluciji: ti neznas rezolucio moja skakvom bagrom imaš posla. djaba ti njima sta oni trebaju kad na kraju ne stoji: ukoliko se ne budete pridržavali gore navedenog slijedi... ovaj narod nije naučio dok ga ne udariš po ušima. pazi molim te: ako ne glasate za mene svi će te dobiti otkaz, ako me glasate za mene smanjicu vam pemzije. e gdje ćeš dalje i ono niko ništa, sve fer sve ok.
..Ta će rezolucija
Objesi mačku o rep taj papir. Samo Usa i EU mogu ove politicare i tajkune ukrotiti da hoće za 24 sata
Ko neko ih pita nesta.
Tik-tak tik-tak Dolazi vrjeme promjena...kasni mnogo,sporo sve ide...ali ide!!! Budite uvjereni da ce im se stolice tresti svima i mnooogi ce u buksu!!! Mogu svi kako hoce al ne i dokle hoce
Treba ukinuti ove konstitutivne narode kao nosioce vlasti , pod izgovorom i okriljem konstitutivnosti izlegli su se najveci fašisti i neprijatelji Bosne , a i vlastitog naroda.. Samo je Bosna konstitucija..
Eh samo jos da nema entiteta i živjeli bi smo kako treba, ali uspjevaju da nas razdvajaju kao i do sada
Neka ta gospoda prvo nama u bih skine ludjačku košilju od drzave i sistema neka uvede normalni sistem jedna drzava jedan predsjednik!!
Naši samo poštuju rezoluciju od 5000x8000 al ne pixela nego plata
Znajul oni da u se ne glasa po građanskom modelu?
*da u BiH se ne glasa po građanskom modelu
Demokratija je jedan covjek jedan glas pa kom opanci kom obojci... da vidimo napokon tu demokratiju na djelu i u ovoj napacenoj BiH
Šta vele naši demokrati iz SDA i HDZ-a? Šta socijaldemokrata Mile misli o ovome?
bit će treći entitet
..."Rezoluciju o Bosni i Hercegovini kojom se poziva na izmjene Izbornog zakona sa ciljem provođenja fer i poštenih izbora, objektivnije izvještavanje javnih medija i efikasniji rad pravosuđa" - pametnom dosta. Dok ona primitivna njuska i alkoholicar Komsic prosipa demagogiju pametni skontali da slijedi raspad, pa daj sta das.
Po koji put