Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsi sve redom! Ovdje umjesto faraonskih trznih centara trebalo bi graditi zatvore. Malo je zatvora koliko je lopova koji su brutalno opljackali ovu drzavu, raadnike, narode i gradjane.
Ma gdje će on to uraditi ?! Oni su nevini kao i moja komšinica Kata.
u lakat :D
...hrvat nemore počinit poreznu utaju...
Ma šta pričate? :O
Sve koji vrše utaju poreza treba procesuirati, bez obzira na sume, ali čini mi se da ovdje nema ni pomena o glavnim utajivačima poreza tipa Lijanovića, a još manje neko priča o - velikim trgovačkim centrima. Javna tajna je da se nakon završetka radnog dana i zatvaranja trgovačkih centara (posebno vikenda kad je promet najveći), za računare dovode stručnjaci koji će napisati nove račune i umanjiti dnevni promet za pozamašne sume, čime se zadržava veća količina novca od PDV-a. Iako su uvedene fiskalne kase kao obaveza svim trgovcima, još uvijek ima veliki broj pekara i manjih trgovina koje redovno NE IZDAJU račune za kupljenu robu. ŠTA RADE I GDJE SU (KAD NE KRADU) INSPEKTORI?
Normalno da će porezni inspektor (pogotovo kad su u pitanju hercegovački škutori specijalizovani za "pogranične" poslove) utajiti porez. Osim što on dobro zna kako se to inače radi, on se ne miješa u svoj posao (ubijeđen sam da taj nikad nikoga nije prijavio za pravu poresku utaju), dosadno mu jer ništa ne radi pa je skontao kako će sa rodbinom pljačkati državu. Pitam se samo kako to da su njega uhapsili i da je pod istragom? Mora da nije htio dijeliti zaradu pa su odlučili da mu se osvete...
Istraga ce trajati dok se ne dodje do vrha piramide :) i onda ce sve prestati i tragovi se zamesti, tako je to kod nas :) I na kraju, tresla se gora rodio se mis, divna jedna zemlja za zivot!
www.NISTEZNALI.com To je informativni sajt gdje mozete svaki dan da citate nove clanke i zanimljivosti koje niste znali.Mozete nam pisati preko kontakt forme sta zelite da saznate mi cemo pokusati napisati o tome clanak. http://www.nisteznali.com Facebook page Lajkuj te nas: https://www.facebook.com/nisteznali www.SPOTED.ba Svaki dan popustite bezbroj propuštenih prilika za pronalazak prijatelja/prijateljice ili dijevojke/decka. Ljudi su ponekad uplašeni ili ih je jednostavno stid prici drugoj osobi i upoznat se. Za promjenu pokušali smo vam olakšati putem internet portala www.Spoted.ba vam pomaže i daje drugu priliku za to. Spoted.ba pokušava korisnicima jednostavnim i jedinstvenim dizajnom pružiti što bolju i konkretniju uslugu. Posjeti te nas i lajkuj te nasu facebook stranicu https://www.facebook.com/spotedbih
I oni ugroženi hoće treći Entitet,A sve lopovi i loše im. mamu im škutorsku !!
Sve mudri latini...a ugroženi kad treba odgovarati državi. Jebem li vam mamu,u Hrvatskoj bi davno bili u zatvoru.
Svi do sada optuženi vlastodržci, i ako im je dokazana utaja poreza ili druge nezakonite radnje, nisu kažnjeni već njihove optužnice čekaju u ladicama naših sudova da ih prekrije podebela prašina dok se ne proglase zastarijelim ili nenadležnim...! Sada važi ona stara KO JAMIO JAMIO, A JAMLJAVAT ĆE I DALJE, jer sporo mijenjanje lopovske vlasti ide sve sporije i sporije dok se od naroda ne izvuče i poslednja kap krvi...!
https://www.youtube.com/watch?v=JTMPIB-Zcyk
Poznajete l' osjecaj, zove se sramota?!
Ukrade milion KM i dobije 5 mjeseci zatvora (znači mjesečno zarađivao 200.000KM). Motivacija za ponavljanje kriminala. BIH je najbogatija država (sa kreditima),pokradene se milijarde eura i još egzistira. Tužilaštvo i sud sa ostalima pomalko i polahko rade ali niko ne žuri. Kod Tite bi morali raditi 24 sata dnevno i sve to pohapsiti i oduzeti imovinu do 6 koljena. Dakle samo to narod može ugasiti i odraditi i sve istjerati u neki veliki zatvor da nogama vrte dinamu i prave struju za BIH i za izvoz. Žalosno i jadno !
Nije on ucinio propuste nego je bio placen da bude gluh nijem I slijep
riba smrdi od glave
Leglo kriminala !