Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
medijima ili srpskim medjedima ? de malo pojasnite kome je to srpski ovan predvodnik dodijelio novce?
\"domaćinski\" je stvorili, kamom, protjetivanjmem silovanjem, kompletno ratno rukovodstvo i vojno i političkoko osuđeno za ratne zločine. \"ko su Turci na ovim prostorima\"????
Odbrojavaju se dani onom krmku iz Laktasa, pravi krkan, doskolovana seljacina...SIpa mu je blizu, osjeca i on dah na vratu , pa sve daje da jos koji dan potraje na slobodi..
kad se ima, ima se, kad se nema, krade se. Glup i jadan narod.
Ima se moze se jer u RS rade doamcinski ...uostalom Srbi su anucili raditi i od svoga rada zivjeti za razliku od onih Turkna-parazita Nezavisno novinarstvo NE-postoji a ko vjeruje d apostoji taj je IDIOT
ahhahahahahahhahah SPASAVAJTE ME DRAGI MOJI NEZAVISNI MEDIJI hahahhahahaha
nagrada za poltrone
NEZAVISNO NOVINARSTVO....HAHAHAHAHA...ja dobre zajebancije....