Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@McPiramida .... malo si glup ??? PRIZNAJ
Al\' je fakat glup post, od naslova, pa nadalje! Čuj, McDonald\'s u Visokom, a piše McMilanos! Hajd\', da su oni naslov posta stavili \"Dobra kopija McDonald\'sa u Visokom\", pa inekako... Da nakon pročitanog naslova posta ne otvorih post, kao što dosta ljudi tako radi, fakat bih pomislio da je otvoren! Eto odakle i na koji način počinju dezinformacije u društvu! ;)
Jos uvijek radi, a vijest stara 3 godine! :)
hahahha sta je shega, otkad Sarajevo ima Burger King ???
nisam odavno prolazio. jeli ovo i dalje stoji tamo?
Objavljeno 6. 2. 2008 ??
Sjećam se prije dvije-tri godine kad sam bio u Visokom, rekao sam jaranu da bi McD mogli tužiti zbog loga, a onda sam probao hranu i to povukao, a vlasniku poželio sreću i uspješan rad. :D Ozbiljno, super hrana bila za naše uslove, obezbijedio se kod njih i za ostatak puta. :)
ha, pa sad ih mc donalds moze tuziti je koriste onaj njihov znak \"M\" koji je potpuno isti....
inace tekst za pulicerovu nagradu jbt
nikad od visocaka covjek NIKAD
Ja sam iz Visokog. Ova stvar postoji neke 3-4 godine. Vlasnik ovog \"restorana\" u Visokom drži još jednu piceriju i jedan noćni klub.
da nije glupo bilo bi smiješno
ne daj boze, ja sramote auuu
cuj, kopija.. e da ne objasni reporter s 3 razreda skole ne bih skonto.
Hvala na besplatnoj reklami
čudne djece na ovom portalu....sve im moraš crtati :)