Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Avdo legendo.
@mobster jest on legenda, a mislis da djeca u njemackoj, norveskoj, americi nose zastave u skolu. Grdno se varas, to je primitivno i zaostalo
Srce, ruke i zastava! Dosta lopate, Avdaga, nek malo i Srbi lopataju.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Da imaju srce svi ko Avdo sve bi drugacije bilo bravooo junace,lave betonu BOSANSKI !!!!!
Kako je ime profesorici i direktoru škole. Treba im odmah podnijeti krivične prijave! Sve bi bilo ispravno, čak i po RS zakonima.Hajdemo advokati - patriote! Na posao!
@alejalipa92 najpametniji komentar. Također to nedostaje u ovom faličnom tekstu.
Digao je zastavo svoje drzave u svojoj drzavi BiH,a nije je digao u Srbiji.
Smeta vam zastava BiH, smeta vam svaki zivi musliman u Srebrenici, to je BIT svega, sram neka vas bude!
@trn tako je. A one grobove djece i žena, muškaraca koje su mučki ubili -negiraju. Kao onaj krele Marić.
Avdo, trebao bi znati kako izgleda zastava tvoje države...nemoj se sramotiti🇧🇦
avdi dat fakultet koji zeli i punu stipendiju,,,
Bravo Avdaga
Bravo care! Bošnjaci trebaju bojkotovati četničke škole. Bošnjake upisati u FBiH, organizovati besplatan autobuski prijevoz do najbližih škola u FBiH kao i nazad kući. Neka put traje i 2 sata, bolje i to nego mitomansko-četnički plan i program.
Najveci ovdje problem sto niko nije napisao da se radi o djecaku maturantu od 17 ili 18 godina, koji nije bio ni u planu kada je bio rat. Te umjesto da bude u najljepsem odjelu, sa najljepsom djevojkom ili sta vec, on se u svom okruzenju pokazuje kroz zastavu. Razmisljajte malo sire, gdje nam omladina ide.
@zunasasa Ja razumijem momka. Na provokacije sa srskim zastavama, on je samo odgovorio sa zastavom ljiljana i zbog toga je kaznjen. Ostali srbi nisu kaznjeni iako su pokazivali zastavu druge drzave.
@zunasasa de nam ti reci gdje idu.. možda da nastavnica odgovori zašto glasa za baštinike genocida i podržava tu politiku? Javna je tajna u ovoj državi da se po školama zapošljavaju samo provjereni kadrovi, a po nepisanom pravilu trebaš imati stranačku iskaznicu stranke koja ti je "dala" to radno mjesto. Gledati to van ovog konteksta u ovoj državi je zabijanje glave u pijesak!
Sasit najvecu zastavu s ljiljanima i izlozit je u Srebrenici !
ljudi ba sta sereta,cuj "sta mislite da neko zastavu srbije donese u Sarajevo imajte obzira",sad serete i izigravate pametnjakovice , teritoriju su vam djeli kao kolace , Srebrenica je dio BiH i to treba da se zna,ne postoji republika u republici,posto srbi koji su brojni tu,tj ima ih vise kao stanovnika a sto vlast stavlja ime RS zaboli me ku**c,samo vi pustajte da nas jebu u zdrav mozak i prave od sebe svetinju i maskiraju svoj pičkavićluk laznim mudima.
Geto
Srbijanska moze, a bosanska od prije koju godinu ne moze? Osim toga, nije nista ucinio na nastavi niti pauzama izmedju casova. Svaka cast roditeljima sto to ne pustaju tek tako, a momku prijedlog da upise fakultet u federaciji gdje nece biti diskriminisan radi toga sto je bosnjak. U vecem dijelu fbih svi normalno zajedno zive bez obzira na ime i porijeklo.
@Varaga900 Ta zastava s ljiljanima bila je zvanicna zastava BiH do 1998.godine, priznata i vijorila se pred UN. Kao takva ne moze se izjednacavati s onima koje su bile priznate samo od svojih sljedbenika. Predstavljanje te zastave kao ratne ili kao zastave Armije BiH te kaznjavanje za isticanje iste ima za cilj samo zastrasivanje povratnika u RS i nastavak genocidne politike.
Procvjetace ljiljani u zore rane... Lilium Bosniacum♧
Bravo za skolu!!!! Tom uceniku, roditeljima i svima drugima ptreba dati do znanja da je ovo drzava Bosna i Hercegovina a ne ratna formacija muslimanske vojske. Oslobodimo se ruzne proslosti...!
to je bila državna zastava bih, nije zabranjena, ali zato neksžnjeno se nosaju zastave srbije i hrvatske