Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci, ljepsi ste od ovih jebivjetara u skupim odjelima.
Niste gospoda, gospoda ce na svojoj maturskoj veceri ili apsolventskoj, obuci odijelo jer je zasluzio za svoj uspjeh, a novac za humanitarne svrhe ce odvojiti od kafa i nocnih provoda, a umjesto nocnih provoda ce vrijeme trositi na ideje i rad, a ideje i rad ce ga odvesti do toga da nece od Babe i mame traziti marku, traziti pare za auto ili stan....kada to uradite, trazite clanak na naslovnici klixa
Toliko sra*je sam napiso da cu sad izbrisat profil na klixu
Svaka čast momci.Nikada odijelo nije činilo čovjeka.Hvala vam.
Svaka cast sretno momci u daljnjem zivotu
Svaka čast momci kapa do poda.
Lijepa gesta zaista, ali jebaji ga kad maturant od 18 godina koji nije ni počeo da živi i privređuje razmišlja o tome da svoj užitak (ipak su to još djeca) žrtvovati radi drugoga - eto u kakvim smo govnima, a mnogi od vas ovdje naprđuju ko je veći bošnjo, srbin ili hrvat i ko je "bio prvi" i ko nosi kakve gene, a ne zna se ko je veći jad i bijeda - naročito mentalno.
@Miles Dyson Bravo! 90% komentara ispod svake objave se svodi na nacionalizam. Ekipa, opustite se i živite bez mržnje. Voli vas sve Bosanka pravoslavne vjeroispovijesti.
Danijel Popović poslije Evrovizije se vratio u školsku klupu i pjevuši o Džuli.
Sve super, ali zašto obrijane glave kao ekipa iz KPZ-a Zenica.. ipak je maturalna, moze se lijepo izgledati i bez odijela, kosuljica farmerke i sve oke, ali zasto ova smijurija od glava?
@ITMostar Zato što je to podrška prijatelju koji boluje od leukemije i zbog liječenja nema kosu. Razmisli drugi put prije nego kreneš mlatiti.
braca!
Kapa do poda!
svaka cast momcine. takvi poput vas obecavaju lijepu buducnost u nasoj domovini
Gospoda
Svaka cast momčine, vi ste pokazali i dokatali da ste ljudine u svakom pogledu
Divo, ponosni smo na vas.
Svaka cast. Borba protiv komplexa 👍
Kapa dole dečki ali kliskov naslov je ubitačan,ako 750 maraka podijelite na 14 momaka koliko je to onda skupo odijelo trebalo da košta?
@Pupak2 ___ Original ,,Šangaj'' 50 KM.
Na jedan lijep gest, male bubuljičave drkadžije stavljaju zajedljive i glupe komentare! Nadam se (vjerovatno uzalud) da su ovi prvi većina! 😕