Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO JE VIDEO GUZOVE NA 6. SLICI 😎
Ja i svi ostali
A i tange (crne) se daju primjetit 😊
Svaka xast tradiciji, a jeste li promovirali ekonomiste , med tehnicare, zanatlije
Sta bravo?! Kako vas nije stid?! Kakvi ste vi garibi
@ Nije27bitno Svaka xast tradiciji, a jeste li promovirali ekonomiste , med tehnicare, zanatlije --- I sto se ne promovisu?? Niko im ne brani ali treba i za promociju platiti oglas na kojem ti i tebi slicni mozete kakiti po muslimanskim maturantima a te tvoje nemaju ni za bajatu kiflu.
Sto ova djeca idu posebno? Zasto nisu sa ostalim maturation.
Ovo je parada ponosa!!
Kraj obrazovanja, to je to, nemoj da bi ko fakultet upisao
377 novih na birou xD
Jos jedna ljepota sa visestoljetnom tradicijom. Aferim cure i momci.
Svaka cast i sretno klinci. Ne mogo a da ne komentarisem ove iz Mostara sa onima iz Tuzle. Djevojke iz Mostara oblekom kopirale Tuzlanke iz Behram Begove Medrese a muski sa crnim odijelima uz lila haljine fulali pravo. Haman ste imali loseg modnog gurua, bolji je iz Behram Begove Medrese. Sve su modno uparili pa cak i profe dotjerali. https://www.klix.ba/vijesti/bih/maturanti-behram-begove-medrese-prodefilovali-ulicama-tuzle-lijepa-tradicija-za-kraj-skolovanja/220524132
Ja mislio maturanti iz Kabula
Svaka čast i uspjeh dalje. I ona slika 6 ne paše uz ovo. Da prostiš *upak ispao
Plavuša na slici svaka čast.
Cekaju se komentari na sliku 6. Sretno dalje omladino!
Evo pitanje gdje ce se ovi mladi ljudi zaposliti sa medresom?
27.generacija od reaktiviranja. Gdje je prethodnih 26 generacija? Puta 8 medresa? Army
Evo da ti ja odgovorim, medresa ti je jedna od najjačih škola u Bosni i Hercegovini, upisat mogu sve od Fakulteta islamskih nauka pa do mašinstva, IT, medicine itd itd
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zna omladina gdje su pare...
Najljepše su pokrivene zene
Kosa je najljepsi ukras zene i zato se pokriva kao i ostali dijelovi tijela da ne privlace poglede.Ja jos ne vidjeh ni casnu sestru u minicu.