Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni su svima ugrožena prava..
@fudochatich Nisu rvatima.
jaro tih osoba 0,000000001% ugrozena svakodnevno prava povratnika pa sutite
Kad pročitam "parada ponosa" zgadi mi se odma. Ako hoces prava nazovi to protest, a ne neka parada ponosa, čime se ponosiš, mentalnom bolešću?
@Infidel99 kao sto rekoh biti ce citava abeceda ovih perverzija i sve ce voditi pod normalno. Takav vakat...
Sram te bilo! To su nasi sugradjani, sta ti smeta ko..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja imam jedan prijedlog da se raja koja ne voli ove gejeve skupi i da napravi paradu ponosa, pa neka izvoli svako nek pokaže nešto svoje, neki talenat. Ha ja, ovi ce se pogubiti sto to nazivamo parada ponosa pa nece imati smisla ovo njihovo morace promijenit hahah
Eto im slobode, neka naćine Viber, FB ili WhatsApp grupu i nek se Online zabavljaju , niko im smetati neće. Gledamo kako preživjeti ova luda vremena i da još o njima razmišljamo
Mi smo ugrozeni majmune. Ugrozene su nam osnovne slobode. Pravo na rad pravo na platu pravo na lijecenje itd itd.
A koja su im čovječe prava ugrozena zive rade skoluju se zarađuju taslace se i sta jos hoce ? Smetamo im mi eto sta je , hoce i nase guzice !
Na svaki clanak o LGBT prvo se upale seljacine, i svaki odmah pocinje o dupetu i cmaru. Puno vi razmisljate o analnom sexu za nekoga ko je strejt.
@DjangoOsvetnik Vidi ovog sa fazonima iz dječijeg vrtića. Pa o čemu ćemo drugo pisati na ovakvim člancima? O autima i pingvinima? To je isto kao kada bi neko napisao "Čim je tema Safet Sušić vi o fudbalu, puno vi pišete o fudbalu za nekoga ko ne igra". Eto trebam na temi o Safetu o košarci pisati. Idi malo vježbaj kako biti mangupčić na internetu pa se javi ponovo
Malo gospodine Field do Srebrenice i Zvornika pa da vidiš ugroženost. Kakve koristi ima Meho gay iz Modriče što se neko bori za njegovo gay pravo ako nema 20 osnovnih prava? Našli ste taj model prenositi iz evropskih zemalja gdje su se izborili za 500 osnovnih ljudskih prava pa su se pozabavili i tim pravima. Iz tog razloga ta parada neće biti nista drugo nego neki beznacajni skup kojeg će za dan zaboraviti
Danas se gayevi koji su crnci bore protiv homofobije ali niko nije o tome razmišljao kada su bili razdvojeni WC-i, sjedišta u autobusu i apartheid bio na snazi jer je se znalo šta je prioritet, nisu se ni žene borile da vole žene dok se nisu borile da glasaju i imaju određena prava. Ovo su šuplje priče pred svaku paradu i uvreda za svakoga ko nema određena prava u BiH koji su na zapadu standard.
Znate li vi gospodine da našim političarima apsolutno ne smeta ko je kakve sexualne orijentacije kada je u pitanju pljačka naroda?Vjerujte zastave duginih boja su naš najmanji problem.U stvari i ne vidim nikakav problem u njima.Na ovim prostorima su svi ugroženi.
Ugrozeni su i nisku ljudi. Al totalno. Hoce da su rucke svugdje postavljene nize. Ono u tramvaju ne mogu dohvatit pa vise. Isto tako, da su sve stepenice malo manje, na neke je tesko zakoracit. Bazeni da su plici, ono da plicak bude 20cm a dubljak ne vise od 140cm. Trava da se po parkovima nize kosi, ovako im je uvijek do i preko koljena. E sad ne znam sta ovi visoki imaju na to da kazu i kako ce se dogovoriti. Mozda se negdje rodio onaj ko je svima ugodio ... pitat cemo njega.
vodi ih kuci!!!!
Peskiri su od iznimnog znacaja za USA, sve ih svojoj kuci deportujte 😂😂😂😂😂
Imaju više prava nego heteroseksualci, a uz to su i dosadni, boli nas briga za vas radite šta hoćete samo prestanite da budete naporni sa povorkama i medijskim eksponiranjem i da namećete nešto što je oduvijek bilo bolest i mentalni poremećaj.
jaba eto to je najveći problem u svijetu, sve ostalo fercera i pravedno je i niko ostali nije ugrožen, ja šuplje i gofava
Ovo onaj sa klixa šta se dere sa omerom