Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IMA LI KAKAV IZOLATORIJ ZA SDA KRADLJIVCE???
Ima, zove se Bosna
@04061992 duhovita si kao tele 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SEBIJA NIJE SKONTALA RAZLIKU IZMEĐU IZOLATORIJA I TREZORA, NE ZNA HUDA DA NIJEDAN NE MOGU SAKRITI OD SRAMOTE !!!
@04061992 Samo sto lazov Masic nije rekao da je Direktor tad bio iz SDP-a Aganović kad su pare nestale 😁
Hahahaha deda mraz sutiiiiiiii 😀😀😀😀😀
Svjedoci smo upornog Masicevog bezobrazluka i trazenja dlake u jajetu profesorici Izetbegovic. Masicu ili si lud ili jako bezobrazan..2014 g. kad su te pare izdvojene za KCUS, na celu KCUSa je bio civjek iz tvoje stranke..Aganovic, a onda Sanko. Sto ih Masicu ne upitas gdje su pare, kad sjedis na stranackim sjelima sa njima. Bilo bi dobro da KCUS zvanicno ostavis na miru. Pocni cistiti ispred svojih vrata!!!!
Samo bjezati odavde...SDA nas je u crno zavila i ponizila ...zaposljavaju svoje kradu nase ne grade nista ne ulazu u biznis nistaa dobro od SDA nistaaa
Što Mašić ne pita bivše stranačke kolege i bivše direktore KCUS,Aganovića i Šanku,sta su uradili sa novcem kojeg su dobili 2014 godine.Prof.Izetbegovic je tada bila u Drzavnoj bolnici i žena sa tim nema ništa.Užas od SDP.
Vidi se da je ovaj Mašić završio srednju mješovitu školu u Gračanici, Samo ne znam koji smjer, da li zavarivač ili krojač. Prije će biti krojač, zna odijelo obući. ON KAD IZVALI, IZVALI MALO, ALI GLUUUUPO DO BOLA.
E STVARNO MORAŠ BITI KONJ DA OVAKO NEŠTO IZVALIŠ. Prvo kaže da je vlada naložila Ministarstvu zdravstva FBiH i Federalnom zavodu za javno zdravstvo da pripreme izolatorij. A onda lupi da postavlja pitanje KCUS-u gdje je izolatorij iz 2014. SVAŠTA!
Samo sto lazov Masic nije rekao da je Direktor tad bio iz SDP-a Aganović kad su pare nestale 😁
Jedino je mrtvačnica na KCUS-u prebacila plan i ko zaradila!
JA BUDALE MAJKO MOJA MILA PA TVOJ GUZNI HAVER JE TADA BIO DIREKTOR ŠTO GA NE PITA PEDERČINO JEDNA ODVRATNA UOSTALOM NAMA NE TREBA CORONA MI IMAMO DAMIRONA !!!!!! SMRAD FUJ
Joj bradati lazove ja sto mozes srati!! To je bilo 2014.godine. Sebija je tada bila u Opcoj. Opet si se zaj.. ao u nastojanju da nesto "reknes".
Masicu ti di pizda.Tebe ce Seka licno da lijeci,ona jeginekolog,haha.Samo ti dobij coronu,bice to opca radost.Radovace se i tvoji u SDP,vjeruj
Haj ne pametuj ti. Pitaj one koji su doveli zajedno sa tvojim stranackim haverima KCUS do ruba propasti 100 mil duga, satovi po klinickom I td. Haj suti I cesljaj bradu
Eno Kineza ispred Parlamenta, ceka Masica da mu prenese korona virus!