Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajde ..da ga neces ti uhapsit mozda? On kad proglasi secesiju ti forto i ostali cete zavrsit u dijaspori u koju ce te zbrisat tj dezertirat
Hoce li sebka u Zagreb ili Stambol? A Bake, u trezor?
Dok mu sef hvali Milorada, naredio ovom pujdi da prica sta bi Bosnjaci zeljeli cuti kako crveni kmeri ne bi gubili glasove. Fuj jadovi jedni, prodali ste jedinstvo zarad fotelha i ambicija jednog bolesnog covjeka iz druge stranke.
Dodik se promjenio, pogodite ko reče nedavno?????
I danas Vele glasat će za Covicevog čovjek da uđe u Ustavni Sud, kažu dobar???!!! On će nas braniti???
On ce kao i Milosevic uvuci narod u rat zarad velike SRBIJE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Auuuu ako ovo/aj ne upravi Dodicka ne znam ko ce. Mislim da Dodik ne spava mirno zbog Damira Masica
A onda će sudija Ustavnog suda Vukoja (kojeg u tu instituciju gura SDP da udovolji Čoviću) donijeti odluku da je takvo Dodikovo ponašanje pravno utemeljeno i u skladu sa Ustavom BiH.
kao do sad nije narusavao pravni poredak pa se ceka najava secesije hahahaha
STATE D.:"Separatistička retorika i prijetnje Dejtonskom mirovnom sporazumu su neodgovorne, opasne i štetne za napredak BiH ka daljim euroatlantskim integracijama". I onda slijedi tajno upustvo Marfiju: "On je naš i on nam odrađuje prave stvari - mi boljeg antimuslimanskog remetilačkig faktora od nj na Balkanu nemamo. Njegova ljutnja je signal da ima deficit u budžetu, nego gledaj da mu preko Satlera i EU namakneš koju stotku mil. EUR-a. On će opet biti happy i naš.
Ma iskreno BRAVO !!! I da to nije tacno TI SI PRVI ZA OVIH 15 godina koji kazes M E D Z E D U sta bi se KONTRADESILO od strane pravne drzave.
I to da dozivimo.. Pa jeste li normalni vise? Taj lik je trebao vec odavno biti iza resetaka..Nazalost niko od vas nema dovoljno velika m...da okonca lakrdiju.U tuxilastvi su sve podobni stranacki delegati a tako I medju sudijama..Svima dobro a narod sisa..I trebamo da sisamo kad smo debili
Masic: Završit će u zatvoru istu noć kad naruši pravnik poredak. Meanwhile Dodik isti naručio 314x...
Mašiću ovaj put nema bježanja u Novi Sad nego Mirsu Čamca pod ruku pa oplete po Miletu .
Dodo je ba jedno obicno kriminalno GOVNO i nista drugo
Nesto se iza brda valja, Dodik je bas podivljao. Imam osjecaj da ce jednog dana samo nestati i u novinama ce osvanuti da se udavio u Vrbasu nakon neke krkacine. Nakon toga, rijetki ce pricati da su u Agape-u u Laktasima vidjali nekog isti on, a nakon 30 godina ce osvanuti vijesti da je umro u svojoj vili, negdje u Argentini, ili u prasumama Brazila, a kuharica Mirasol ce pricati kako ga je cesto zatekla kako miluje kartu Bosne i tiho place...
Uvijek govorim da građani nikako ne trebaju pratit ove bolesnike od političara,svi su oni isti,samo gledaju da bace kako se kaže mala kost tako da bi oni ostali vladat i krast,a to već rade blizu 30 godi a,držite se jedni,drugi,boli njih ona stvar za svim nama ako mi nemamo šta sutra večerat,nego će opet tvoj komšija druge nacionalnosti sigurno dati tu večeru..
ojjjj demagoga, ne zna se koji su veci ovi sdp ovci ili nasostrankasi
Vidi ovoga ..ovaj samo jezikom mlati ...dana operativnog nekog iskustva nemas, zeznuo si halida genjca koliko se smucas po parlamentarnim klupama i ti znas sta ce i kako ce biti...sto da neces ti mozda uhapsiti dodika...prekrsio je ustav i zakon milion puta pa sta mu je ko do sada...
NE MOŽEŠ TI TO DODIČE, NEMAŠ DOVOLJNO RUKU U PARLAMENTU BIH...UH, NAŽALOST IMA, NIKŠIĆ I MIJATOVIĆ MU DALI KOALCIONI KAPACITET + 4. GLAS. ALI, MOŽEMO GA BLOKIRATI U DOMU NARODA. NAŽALOST NE MOŽEMO ON TAMO IMA SVOG NIP-OVOG BOŠNJAKA KOJEG SU IZGLASALI SH-ŠI. DA, ALI ĆEMO GA ONDA SRUŠITI NA USTAVNOM SUDU. NIŠTA NI OD TOGA, TROJKAŠI ODLUČILI DATI GLAS HDZ- VUKOJI I TAMO D&Č ZA KOJI DAN IMAJU VEĆINU.
NIKŠIĆ NEĆE OKONČATI MANDAT NA ČELU SDP-a DOK NE ISPORUČI I POSLJEDNJU POLUGU UPRAVE NAD BIH SH. UZP-OVCIMA. NEĆE SPADALO, NAKON ŠTO JE DODIKU DAO 4. GLAS I 3-KAŠKU KOALICIJU, DA OSTANE DUŽAN ČOVIĆEVIM UZP-OVCIMA. DAKLE, SPADALO NIKŠIĆ OVIM GLASANJEM ZA VUKOJU ŽELI DATI UPRAVU NAD USTAVNIM SUDOM DODIKU & ČOVIĆU DO 2043. G. OVAJ ĆE NADMAŠITI I F. ABDIĆA.