Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je laz, kakvo njohovo pravo na separatisanje, presudjen uzp. Kakva oni prava sebi traze sa 10% populacije, nema drzave s manjim procentom a vecim vlastima
"Ako uzmete u obzir tekst dogovora u Mostaru, jasno je da se pristalo na koncept legitimnog predstavljanja”. Jel vam jasno, da je Bakir Zivkovic opet izdao ovu drzavu. I da ce katolicki Srbi dobiti svoj entitet, Izbornu jedinicu. Znaci Vasingtonski sporuzum ce biti tako reci ponisten i prosuta krv hiljada Sehida, koji su dali zivot da ne bude Treceg Entiteta. Ali kad ovce glasaju za SDA, neka rasprodaju i ovo malo Bosne sto je ostalo. Njih onako i ne zanima, nista 20 kilometara od Sarajeva.
huje ga šipu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bosnjaci se ponasaju i govore kao da su oni dobili prosli rat. BiH nikad ne bi postojala bez Hrvata, a ne bi ni Bosnjaci. U najboljem slucaju bili biste muslimanska manjina unutar velike Srbije.
Tako je, a oni to ne bi mogli ni prihvatiti, jer bi tako nesto bilo krivicno djelo.
Begovska nema Hrvata je li, a ima Bošnjaka, Bošnjana, Muslimana i Bosanaca, a pokrij se retardu jedan!
A jesi li se zapitao zašto blokade u Domu naroda, vidite rezultat, a ne vidite uzroke tog rezultata!
Ma i da se dese promjene po HDZu, moze npr. Komsic prije izbora promijeniti adresu na zapadnu Hercegovinu i da se opet nadje na listi za clana predsjednistva. zbog toga je potrebno uraditi sustinsle promjene koje ne cementiraju pozicije sadasnjim strankama, vec da se sve to uskladi sa sistemima razvijenih demokratija.
Uskoro će probosanski tražiti entitet za sebe
A kako dobi podrsku cerka vaseg clana da bude prva na listi za prijem u dom zdravlja,Fuad Abasphic
Ma ko te pita, Hrcati su zadovoljni i sa ovakvim stanjem. Ništa ne treba mijenjati...džaba vam predsjedništvo..,na zadnjem popisu 99% se izjasni kao pripadnik jednog od naroda, i sad se pojavljuju ovi koji ne znaju ko su što su, danas jedni sutra drugi sve po potrebi
👍👍👍👍👍🇧🇦
Matthew Palmer, specijalni američki izaslanik zadužen za izbornu reformu. A te bi jedinice, objasnio je Palmer, bile regulirane na principu elektora. Konačan model nije ponudio, ali po stavovima iznesenim na sastanku u srijedu, ovaj američki diplomata smatra da nejednaka vrijednost glasa ne bi trebala bila problem. Što, opet, znači da bi se išlo u korist HDZ-ovog prijedloga da u Federaciji budu dvije izborne jedinice
Pa koga briga šta će Ili šta neće podržati SDP. Potpuno nevažna politička stranka ..idite negdje na meso i pivu, i plačite za Titom!
A šta je legitimno predstavljanje?Da muslimani biraju Komsica Hrvatima koji je bio pripadnik tzv armije Bih koja je učinila genocid nad njima.Boga mi ovi ljudi nisu normalni
Ovo sve Komšić neće preživjeti. Ali problemi su dublji i teže za riješiti. SDA bi BiH dijelila samo sa Srbima. SAD i EU ne vide to kao rješenje. Jer za nekih 100g bi sve bilo velika Srbija. SDA je otišla predaleko u sukobu sa demokratijom, a preblisko Srbiji.
Dado, potrošen si k'o kurton. Biži sa scene...
Dok god bude moguće da jedan narod odabere drugom člana predsjedništva i članove Doma naroda, neće biti mira ni suživota.Upravo mogućnost da Hrvati samostalno odaberu predstavnike bi bila pogubna za HDZ.