Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekada su SDP BiH vodili ugledni prof.dr. Nijaz Duraković, prof.dr. Esad Zgodić i drugi intelektualci svjetskog glasa, a danas su spali na jebivjetre poput Damira Mašića, Irfana Čengića, Sašu Magazinovića i slične likove. Spasa im nema.
@Otpor ovima je jedino mjerilo koliko ko zaradjuje, koliko ko ima, jer im se sve okrece oko para. Narode probudi se, nikad vise ljevicarima ne vjerovati!!!
@Otpor Ako ti je notorni alkoholičar bio uzor,onda aferim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moram priznati jako su ovi "vodeći političari" kod nas genijalni. Baci bombu i onda se narednih pola godine samo o tome priča. Umjesto da se ugleda na Zapadnu Njemačku i razvija ekonomija, ovi svi se bave sta je Dodik rekao ili uradio. Dok se to radi, Dodik ništa ne radi i maznjava dok mu rejting raste. Najbolji odgovor za ove stvari je razvoj ekonomije i kreiranje novih radnih mjesta. Jedino se tako mogu začepiti usta nacionalistima sa sve tri strane.
Incko nezna nista dalje od pozorista, likovnih izlozbi, kojekakvih ambasadorskih derneka, a plata 30 000€. A onaj ridjo bakir suti i potpisuje svima da mu zenu ne diraju dok ne privatizuje bolnicu i fakultet. Dabogda ih stigla moje rahmetli Majke kletva. Nikad nikog do 90 nije proklela osim ovo dvoje, srecom bez korjena. Crkli dabogda, Amin!
Mater ti j...m Masicu. Prvo naoruzanje pa onda spuzva incko
pusti šupljak, nego nabavi odmah 5 puta više svega.
Inzko nam ne treba, mi sami trebamo rjesavat probleme u BiH. Ako budemo cekali da nam neko drugi uredi drzavu bicemo ko palestinci... Inzko je samo turista ovdje.
Masic se vise brine za rs nego za BIH, jer njemu sada neodgovara odgovor Federacije gdje ce za 1000 policajaca rs Federacija odgovoriti sa 3000 !!
Eto Inzcko se nasekiro da je odma u apoteku otišao kad je pročitao dopis :-) bolan nebio kome od stranaca više ti dopisi služe i tko se na njih obazire, žali Bože papira i tinte.
@faikdzindo, i ja podržavam miran razlaz. Pređite samo preko Drine i eto vas u Srbiji, gdje, vidim, želite da živite. Bosna je nedjeljiva, živi vjekovima i živjeće do sudnjeg dana.
Mašiću jesi to ti malo plaćen pa se žališ?? 20 godina na budžetu sa nekoliko milja maraka??? Da ti nije malo??? Šta si tu uradio za te pare??? Jesi ikad išta radio van parlamenta???
ido brada sta radi, isti si ti inzcko
Pod hitno aktivirati Hvo radi zaštite Hrvata
Treba vas sve smjeniti europska komisija. Svi ste upleteni u kriminal do grla. Unistili ste i drzavu i narode.
Vidis da Srbi imaju jake veze u Austri da Inzko nemoze nista.
Niste vi to dobro sabrali, on odlično obavlja svoj posao, interna kontrola islamskog rezervata i jačanje hrišćanskog prstena oko njega, zarad evropske bezbjednosti. Pa još najbolje da se bosanski "guantanamo" ne drži pod kontrolom.
Incko i Bakir spasitelji BiH samošto je narod glup pa ne vidi šta sve oni rade
mislio sam da od Zlatka nema iritantnijega i napuhanijega lika ali ima ima...(usput gdje trimaš i farbaš dubra neka ti pogode ton sa bojom kose ovako nigdje veze)