Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je jasno ko dan. Oni hoce da im sluzimo mi necemo.
Bre deco bice bolje gore nemore biti!
Uvek bre može gore, štaviše došla su vremena kada samo gore i postoji.
Gore nemore !!
Vidi li ovaj Niksic, gdje on sjedi🤔😱iza ledja mu stoji slogan, USTRAJNO DO POBJEDE, potpisan od HDZ i HNS🤔😱shvatas li gdje ti sjedis i s Kim sjedis🤔😱Covic to tako zove, a vi ganjate relaksiranu atmosferu🤔😱jedva Cekam da dodje 21. mart i da se zavrsi ova golgota, koju nam priredjuje dvojav Covic-Dodik🤔😱😡
Dati vlast agresorskim politikama i očekivati napredak je glupost i ludost. Za početak uklanjanje iz politike svih sa crne liste ili protiv kojih ima formiran predmet.
"Politika kompromisa" izdajničke trojke se svodi: mi vama što manje držve i sve institucije na upravljanje a vi nama ku..c u usta..
Ako se bude ispoštovalo ono šta traži Eu , a Trojkuša je saglasna , i opozicija je saglasna ( i u feder., i u rsu) , onda idemo dalje.Ako se bude ostalo na onome što traži osivina M-D , onda idemo u srednji vijek , nacional-apardhejda,🥴
Ceka se Izdaja Trojanera Koji su ucjenjeni od Plenkovica Smidta i Covica.Postavljini Su da IZDAJU.Ti je zalog..Nova Izborna jedinica tj.Novi Hrvatski entitet.Kada se to zavrsi i Bosnjaci stave u Tor.bez prava glasa u EU parlamentu data ce BiH postati punopravna clanica..bez uticaja na vlastitu buducnost.Kolonija u okviru EUa.
Da li ce BiH startovati ili ne u EU zavisi iskljucivo od Brisela a Mart ce to pokazati. Ako pogledamo sta rade sa Turskom decenijama a expres primise Madjare, Bugare i Rumune mart bi trebala biti EU zadnja sansa da nas ima u drustvu ili ne treba vise gubiti vrijeme i ici u savez koji nas zeli jer je vrijeme nesvrstanih davno proslo.
Svaka godina, svaki mjesec je za nas nesto presuðujuce i tako vec 20 i kusur godina a ništa se ne desava
Klixe zagorča mi jutarnju kafu sa ovim njuškama
Sa ovim starcima moze samo na gore!
Vidi ovu sliku narode ... vidi je dobro .... ovo ste sebi izabrali ....:(
Uvjek samo na bolje, napredak, budućnost...
Ima l'ko da nas hoće kupit?! da barem buduće generacije imaju nešto što se zove život na ovim prostorima... za nas nije država