Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izdrzite milice i dusanko...uposleni iz salona ljepote sa romanije je uz vas i fitnes studio sokolac...
Lepotice dana "Ove dame će vam pomutiti razum" ;)
@SheRains Sta je ovo... 😂😂😂😂😂😂😂 Uskladjenost na djelu....
@Rusty valja izbrisati tu mentalnu sliku iz glave ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
To nismo mi! to je nasa schauma!
svaka čast onom ko ovo .ebe .. :)
Gledaj groke i pogleda
Srbi mogu skontati dobru laž da izgleda kao istina i ne trebaju dozvoliti svojim ženama da pokušavaju lagati jer one to slabo rade.Ova laž sa SDS-om je toliko prozirna tako da je i totalno naivni mogu prepoznati kao laž.
Vazda kada progovori, napadne nas neka kuga. Hajde bona nastavi da se peglaš - pusti politiku. Jeli ti neko rekao da nisi za politike.
Sta mislite kako majkic izgleda kad napuci usne.Nedo Bog to vidjeti nikome.
opozicija u rs. je maciji kasalj za dodika... sad dal je sds nebitan faktor, to su vec teske rijeci...
Rodila ih majka..
Ja stvarno ne znam koliko moraš biti glup da bi povjerovao u takve izjave! Mislim, šta je s tim Srbima u RS-u koji nasjedaju na ovakve izjave, imaju li bar mrvu mozga u glavi!? Da se razumijemo, većina naroda u BiH nasjeda na isprazne floskule političara, nažalost, ali ovi iz SNSD-a su šampioni u nebuloznim izjavama!
Volio bih vidjeti VOLA koji je uspio oploditi..
ne mogu se Srbi dogovoriti koga Bake više podržava .. ja sam primjetio da ipak više Miletu priskače u pomoć .. al' ko će ga znati
Pa da mi je pricao neko 92 da ce sds radit po uputama Izetbegovića mislim da bi krepo od smjeha
Kad su ove dvije rospije vrh pokituke SNSD, onda treba yebat i partuju, i Duduka i politiku ...
ružna ko lopov
Hvala Klixu na ovoj fotografiji koja spada u kategoriju grotekstne umjetnosti. Jedna procelava, druga sa ekstremnom trajnom, a obe dobro ruzne. Majke mi su ih uvecat na kanvas pa na zid u stubiste.
ramizovmali - NIKAKO, odmah ćeš biti uhapšen!