Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cojek dokaz da pametan i posten u vladi ne moze opstati
Ličnost koja mora postati obrazac kako da komuniciraju, kako da se ponašaju i kako da drže do svojih principa, za sve one koji se bave politikom ili misle da se bave politikom. Zaista čovjek principa i visokih moralnih i etičkih standarda. Žao mi je što odlazi, ali isto tako mi je drago da je ovim nazovi političarima dao do znanja kako treba da se radi i ponaša kada si u politici. Mislim da je uvaženi gospodin Marjanović u svom političkom angažmanu samo vidio mogućnost i alat kako da sprovede sve ono što je bilo u nadležnosti njegovog ministarstva i sve što je uradio je bilo za DESET. Mnogi uspjeha i sreće u daljem radu i nadam se da ćete svoj intelekt, moral i etiku moći iskazati i na većim nivoima vlasti, što ste po mom skromnom mišljenju i zaslužili.
Covjek godinu dana podnosi ostavku, dok se ne predomisli, samo u BiH.
pametan ali nema m..da.
samo putuj ministre. necemo vas zaliti. niste vi dorasli problemima. bjezite kod zeljka i on vam je isti.
Momčino svaka ti čast... Toliko nam je potrebno poštenja, ljudskih vrijednosti, osjećaja odgovornosti svega onoga što si svojim ponašanjem i radom pokazao. Pokazao si i da si i lijepo vaspitan, kulturan, pametan i da tvojim odlaskom gubimo jednog poštenog i nada sve vrijednog čovjeka u sivilu bolesne vlasti koja je tu samo radi sebe , a ne zbog onoga radi čega ih je narod izabrao.
Komšićeva taktika - bježanje od odgovornosti. I dokle ćemo tako stići?
Ma najlakše je pobjeći! U koštac s idiotima! Opravdaj povjerenje naroda!!!
Kojeg naroda? Nije na funkciju došao preko izbora. Chicken!
Hvala ni na čemu, šteta vremena, novca i nadanja građana koji su nasjeli na vaše medijske nastupe.
Bogu dušu, Bog je neće...
De nemoj
Nije lijepo da ovakvi ljudi odlaze zbog ostalih kriminalaca, zalosno!
Marijanovicu, nemoj jarane jos otici. Kurir i Glas Srpske nisu jos prenijeli ovu tuznu " vijest" Pa znas li ti bolan da je to politika. Nije fer . U politici ili si ZA ili si PROTIV Jedni od ovih i ovakvih vijesti prave reklame za licni interes stranaka dok oni drugi sute i govore glavom i namigivanjem. Idi vidi kako to rade ovi kojima je Entitet iza table koja im nista ne predstavlja. Tamo je totalno depresivna situacija i mislim da bi tamo tek poludio, a ovdje si samo malo nervozan.
Dobar si čo'jek, ali kad si navalio, onda idi...sretno!
Šta je njemu tako dodijalo pa nemože u fotelji sjedit'
Kukavičluk.
G. Marjanoviću, stisnite zube i krenite lagano u reformu i mijenjajte polako svijet oko sebe. Ne može se preko noći ispraviti postojeće stanje jer ga nisu preko noći ni pokvarili. Ignorišite neznalice i papke, ne slušajte one koji Vam podilaze i držite se zakona. Imate pamet, imate iskustvo, sposobni ste i nalazite se na funkciji koja Vam omogućava da sve te osobine iskoristite (za razliku od nekih drugih postojećih i bivših ministara, kako FBiH tako i KS). Pa niste Vi neki pisar ili činovnik. Razmislite dobro prije nego što odete. Ne morate se držati čvrsto svoje odluke "Ostavka" po svaku cijenu. Svako može da pogriješi i da se preispita, a Vi se preispitajte tako što ćete je povući jer mnogi jedva čekaju da odete. Drugi da imaju časti i obraza davno bi podnijeli ostavke, ali Vi to ne biste trebali uraditi.
Opet neko ispred računara najpametniji.
Obrazloži svoj komentar, baš me zanima. Nisam najpametniji, imam svoje mišljenje. A pošto vidim da ti misliš da jesi, bujrum, izvol'te.
Primjer kako onaj koji hoce nesto da uradi ne moze da opstane u politici, u politici se samo SLUSA, nema misliti svojom glavom (opsano po fotelju). p.s. Ovoj je jedan od rijetkih, ako ne i jedini, koji iz politike bjezi kao od davola. Dok drugi dusu dadose davolu da se dokopaju politike!!