Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema potrebe da je pisu, himna je davno napisana. Zemljo tisucljetna Na vjernost ti se kunem Od mora do Save Od Drine do Une Jedna si jedina moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina Bog nek' te sacuva Za pokoljenja nova Zemljo mojih snova Mojih pradjedova Jedna si jedina moja domovina Jedna si jedina Bosna i Hercegovina
teško ovo za napamet naučit
..od miljacke do bosne i željeznice od sarajeva, preko visokog do zenice Guzno crijevo, zemljo mojih snova Guzno crijevo, da te dragi bog sačuva...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko će pisati himnu, ovi šabani što igraju kola s trubačima? Nemojmo se zavaravati...
E neće je oni napisati, nego ja. Oni su dobili pismo , dosta im je :D
Ovim maturantima iz Prve gimnazije ne treba himna, pokazali su jucer da uzivaju u trubacima najbolje nek se odsele u srbiju je.ali ih trubaci!!! Sarajevo grade sta ti doslje rade cccc
Ove sa slike ne znaju ni status na Fb napisati,a vi neku himnu pominjete.
hahaha, mozda text balijske himne i to samo u muslimanskom delu Sarajeva, zna se sta ceka svakog baliju iza aerodroma na dobrinji , Jahorini, palama , lukavici i istocnoj ilidzi kad zapeva muslimansko arapsko urlikanje njihove himne., a ona ce da zvuci ovako......:Allahu ekk......i zovite mi hitnu pomoc da mi vade ovih 5 drski od nozeva u stomaku" to je jedina himana i recenica koju cete vi porurcene balije ikad moci da izgovorite u Srpskoj republici, visokoj krajni i Herceg Bosni dok radi zastite civila od islamskog i muslimanskog terorizma ne uvedemo vojnu upravu i na muslimansku enklavu od 24% izmedju muslimanskog dela Sarajeva i muslimanske Zenice! :)
kakva balijska himna, himna je objektivna i nije usmjerena na nikoga osim na Bosnu i Hercegovinu. Država mora imati himnu a nekima niti jedan tekst ne bi odgovarao osim možda ovoga ''Oj Bosno srpska zemlja mila, Hercegovino stara srpska djedovino'' ta bi ti pasala jelda?
Ne jedi vnago! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ono Slovenac ili Hrvat napisao smrdsku 'imnu?
Sellam alejk četnici, jesu vas to protjerali sa srpskih portala zato sto ste bosanci pa ovdje histerisete? A ako ce nam pisati himnu ova "elita" iz Prve gimnazije kuku i himnoj i drzavi onda.
Ne jedi vnago, da ste znali do sad bi napisali, ti i tebi slični.
DZAMAHIRIJA NEMA HIMINU NEGO SAMO MUZIKU TOJE STO BALIJE I TRAZE
Džamahirija znači 'država' na arapskom, na koju misliš kopitaru?
Život mi se zgadio: http://www.youtube.com/watch?v=36eK_EudeXw
ovo je himna Bosne i Hercegovine: youtube.com/watch?v=QPZc4CYKoT0 živjeli!
Bog nek' te sacuva Za pokoljenja nova... ovo bi izbacio nekako mi glupo, a i ne kontam ga bas najbolje
Marjanoviću bi bilo da bolje šta pametno da uradi kao ministar, nego što piše hvalospjeve. Od ovoga što on priča nema ništa, jer nam većina najboljih studenata ode vani - i bolje po njih.
Nista bez ljiljana i stare BiH himne... !
http://www.youtube.com/watch?v=ZXueU2UO35s
Ovo za himnu!
Nek im uz kafu dostave papir i olovku, možda nešto i napišu :D