Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovaj Vukasović ikad išta uradio u ove 4 godine mandata? Ja se nešto ne sjećam! Bitno je da je plata uredno lijegala!!!!
E ti si baš '' informiran'' vidim, ti i takvi ko ti koji ne znaju ni gdju se pošli ni gdje došli a kamoli šta govore i komentiraju.
@bosnajejedina Mozda najveca ubleha sa mandatom, ikaaad... a bilo ih je svakakvih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Direktor studentskog centra - DIFOVAC, predsjednik UO studentskog centra - DIFOVAC, Ministar obrazovanja - DIFOVAC, pored premijera kojem bi se možda moglo oprostiti jer on treva biti menadžer, čovjek pomisli da studenti ne mogu niže, pojavi se predsjednik komisije za mlade iz "Naše stranke" - žuti Mario opet DIFOVAC. Uh jbmt ...
Veliki Mario je konstatovao da nesto nestima, Niko to nije znao do sad, dje SE More ovaj zapratit izgleda umno
Pa Mario imas priliku dici glas i uradi to.Na pravom si mjestu
Vuksanovicu kome si ti pomogao za cijeli mandat a uredno jedes govna
Klasični uhljeb! Bježi Mario, na ovakvu šuplju ne padaju ni penzioneri!
Vjerujem da ste ''upratili'' kako se sprema predaja ( ne prodaja) hotela Maršal na Bjelašnici u korist JU Studentski centar Sarajevo. Kaže onaj direktor kadar stranke SDA: malo ćemo pokrpiti hotel, krov malo , 3-4 sobe prokišnjavaju pa ćemo gore držati simpozije, konferenciuje itd.. Hahahahaha. Pukoh od šege. I vi dragi moji Bošnjaci vjerujete ovoj priči , jel? Pa hotel nije mogao poslovati na komercijalnoj osnovi a da to drći Studentski centar ?
UHLJEB KO I OSTALI VAZDA GURA NJUSKU MEDJU OVE LOPOVE NECE LI NASTAVITI KEASTI KO I ONI
usput, fino ti ono auto od 30.000 KM ;)
Riječ FARZ dolazi iz arapskog jezika i čisto je vjerski-religiozni izraz koji se ne može koristiti u javnom govoru državnih službenika. Izraz FARZ je postao ''potrošački'' kod stranke koja se predstavlja jedinim predstavnikom Bošnjaka. Sam kontekst upotrebe izraza je veoma opasan i nije daleko od pomisli na dalje urušavanje ili cijepanje Bošnjaka. Ja samo mogu reči Bošnjaci pamet u glavu ne dozvolite da vam''kastinska i plemenska'' politika dođu glave .
Jeftin pokušaj da dobiješ studentske glasove. Neće ti proći, uhljebe!!!
O tebi doovoljno govori izabrani nick.
Ne glumataj lažnu zabrinutost pred izbore. Ne vidim da si ikad išta učinio za studente, niti pružio podršku bilo kakvim studentskim aktivnostima! Loša ti je ovo kampanja. Nas 40 000 studenata UNSA zna da su se jedino SPUS i Konaković založili za nas kad nam je bilo najpotrebnije zbog usvajanja Zakona!
Jesi normalna ti? znas li ti da je zakon uzasan? ili si samo, kao i vecina ostalih studenata, zaslijepljena cinjenicom da mozes prenijeti 12 ECTS?
Što ga nije skinuo prije nego je SPUS napravio medijsku gužvu, sazvao konferenciju i iznio zahtjev za smjenu direktora domova? Jasno je meni da si ti Vukasovićev jaran ili djevojka, ali je ovo previše smiješno čak i iz tog ugla. @cikajovo
Trenutno je to jedino mjesto za drogiranje i bijesne pse. Plan je biod a se fakulteti prebace no nece profesori da idu iz centra. Nisam cuo sta ova mlada nada nase stranke predlaze. Iz budzeta da placamo privatnim firmama da odrzavaju to smetljiste. Smijesno.