Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjetite se narode ovog dana na izborima. vidi se ko je rak ove drzave. ovako se smiruju ljudi, ovako im se ubija nada u bolje sutra. ovo ljeto smo se kupali i sapirali smrad sa sebe zahvaljujuci ovoj vladi.. iduce ljeto cemo da smrdimo zbog redukcija :) doduse ko bude u BiH
@FlavorPlus1 ti jos vjerujes da su u BiH moguci ti ''demokratski'' izbori ?
ja nakon danas samo vjerujem u pasos i vizu. pa ako treba i pjeske u njemacku :)
MARIO NENADIC JE BIO U NOVOM SASTAVU UO PAZARICA. Po imenovanju, nakon par dana, cuvsi da roditelji traze svoje mjesto u UO isti je i ponudio svoje mjesto roditeljima!
Pa mozda je ponudio mjesto jer je imao 'mig' da bi kogao dobit ovu poziciju na kojoj je sad
Podrška za marija i SBB
Nenadic je veoma dobar izbor, sve pohvale, zasigurno je covjek 10 klasa ispred Forte pausala.
Pripremi te se stižu redukcije vode, poskupljenja, novi miris sa deponije, rupe na putu itd itd
Pa naravno, gospodin čovjek. Ne želi ono za što misli da mu ne pripada. Neće to uraditi Memo, Bekan, Salić.... Oni će i u ministarsku fotelju, sko im se ikad nađe u blizini. Nije važno hoće li to biti preko leševa, ili preko najranjivije populacije, štićenika zavoda o kojima bi trebali brinuti. Makar plaću primaju za to.
jadniku jos nisu rekli da su mu smjestili...
Čim ga Konjakovic hvali, ne mere to valjat
Svaka čast, jedan od najboljih ministara u historiji KS, a sada premijer. Čestitke
Ljigi poslusni, dupeuvlakac!
Veteran Armije BiH i častan čovjek.
Covjek je samovoljno napustio Upravni odbor kada je saznao da nece jedmo mjesto u istom imati predstavnik roditelja te djece pokazavsi da danas i dačje postoje moralni i casni politicari!!
Fahro nikad nije ima nikakvih principa ni casti i nejma kakav sporazum ili koaliciju ne moze izigrat ali mi je nejasno kako su nagovorili Komsica da i on izigra sestorku a za neke optuzbe ili izgovore to su sad standardni izgovori
Komsicu, nece te ni nojeva arkaspasit od potopa
Ja komedije majko moja, ne bi me čudilo da ne budu imali ruke kad se bude glasalo.
Šćepo i Sejdo mjenjaju dresove kao žene binde tokom menstruacije
Mozes misliti kako je lik dobar kad su ga ovi predlozili hahahahh\