Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo s nedjelje 😂😂😂😂😂
Imate ljude koji redovno hodaju po sudnicama ili su pod sankcijama. Da li vi uopšte shvatate šta birate? Da li vi imate moral da zaokružite iste na izborima?
I ove što su glasali za stramno povećanje plata funkcionerima svi do jednog da podnesu ostavke, gori su nego kakve uši i bube koje samo grabe sebi a običan svijet preživljava od 400 KM
Sve osobe sa crne liste,treba maknuti iz politike...najgore je što oni koji su ih stavili na crnu listu i dalje s njima razgovaraju i pregovaraju.
Naravno da ćemo odlučiti. Vidjet ćeš na izborima.
Na faci se vidi da je pošten, da ne bi mrava zgazio.
On tuce ispod vode sakom.
Sto svi napadaju ovako postenog covjeka
Super zahtjev. Samo prvi koji treba podnijeti ostavku je Novalić s obzirom da se liku sudi za korupciju. Samo kod nas može biti lik na sudu za korupciju i u isto vrijeme premijer.
Ne može Novalić podnijeti ostavku, jer će onda doći UZP-crnolistaš na mjesto premijera, a to je gora solucija. Prvo maknuti crnolistaše i podrivatelje ustavnog poretka (HDZ).
Protjerajte me odavde molim vas 👀
tesko se fotelje odreci ?