Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgluplja stvar na svijetu ovo pomilovanje. Ko je ba on da nekom smanjuje kazne?
On je Čavara ⚫ Sa Crne liste AmEričke, izabran za dopredsjedavajućeg Parlamenta BiH, Osmorka ga prihvatila sa HDZ om...
i ove sdp našisti nipadija podržaju?
Za smrt djeteta godinu dana ?,pa to nema nigdje ni u Tanzaniji -dao Bog pa te pare sto si dobio na lijecenje trosio
Sve dok vi pišete djeĆak nema napretka i sve dok je za ubistvo godina zatvora, do tad ce nam ovi ko Čavara krojiti sudbine!
Ovu praksu treba def ukinut. Prvo niko i nista je on u drzavi BiH (mozda 15. funkcija po vaznosti) i on odlucuje hoce li neko pomilovan? Ljudi sture se dokazat slucaj, svjedoci, razgovori, desetine rocista da bi jedan tokmak rekao ee ja cu vas pomilovat...pomiluj Marinko al znas gdje...
Kako se osjećaju roditelji ubijenom djeteta. Je.bem i crnu listu, što si crnji to si bolji.
Karačavara, Karamile, Karakukić, Karanovalić, Karasarajlić, Karašpirić...... karaju nas
I ovo mi je glupo, pa zar to nije direktno mješanje u sudsku vlast? Zar nisu sveta tri stuba demokratije podjela vlasti i nezavistan rad svake grane vlasti? Onda dođe čovjek sa crne liste i kaže ma kakav sud bit će kako ja kažem! Za konkretnu situaciju ne govorim, to je nedaj Bože da se iko nađe u toj situacije na obje strane, već o ovlaštenjima Predsjednika govorim!
Osmorka je najveca nesreča koja je zadesila ovaj narod od Kulina Bana do danas. Živi bili pa vidjeli.
To ce ipak biti dinastija Izetbegovic
Koliko li je uzeo para
"Kad god je bila u prilici da bira između HDZ i države, SDA izabrala HDZ" Nermin Nikšić 03.02.2022.