Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek se zove Bajram Demići. On 30 godina laže ljude da je Zvonko Marić iz Rožaja ili Plava ili iz okolnih vukojebina. I mi bi njemu trebali vjerovati. I nekakvi insani glasaju i za ovoga koji se lažno predstavlja.
@mirage77 Maricu smeće tornjakovo! Tacnije bajrame! Kakav si ti retard kad djetetu daješ ime Sindis... jel to po novom Siniša?
@mirage77 Dovoljno je reci kadar SBB
BAJRMA DEMIĆ GLUMI ZABRINUTOST, PA DIGNI RUKU ZA FINANSIRANJE AKO SMIJEŠ OD ŠEFA TI FAHRE :) :) :)
Koji si ti kloc medzu ovim klocevima najveci kloc ja kad bi te vidio negdje Samo bih te pljunuo jer NE zasluzujes nista drugo pai nek platim kaznu I sve smece si I uvjek ces biti ti I onaj metar I zilet fahro zajedno sa ovim kretenima iz SDA polahko sve Ce doc na naplatu
Mariću, ko može na ovom dunjaluku da ima povjerenje u Fahra i Zvonka? KO? U Šeheru ste ga popušili za sva vremena. Fahro je sebi spremio odstupnicu u ME, a šta ćeš ti kada grohnete za par dana? pa vašu, SBB, poslaničku grupu će narod metlom u Miljacku i nizvodu kao svako drugo đubre!
Glava ko protocni bojler!
i ono priča o NEPOVJERENJU
Zvonko, ucini pravu stvar i kreni Jasninim stopama.... gradjani Sarajeva ce znati to da cijene
@ibraga11 Ne mozes porediti sarajku Jasnu i ovog doslju sa Prokletija!
Dozovi se Bajrame Demicu Maricu kako se vec zoves
Vidi ovog otpada ljudskog
Strip heroj "Poslušnik Bajram"
Bolan ne bio, Bajrame Demiću, kome li ti prodaješ muda za bubrege? Pa pogledaj se kakav si. Ti si ostao nedovršen, nedefinisan. I bog dragi je digao ruke od tebe, napustio te u sred formiranja...
Fahro hapsi sve redom. Allah te nagradio
Odljev mozaka!
Moj Mariću kako pristaješ da budeš takva gnjida, pa bio si u toj koaliciji pričao o problemima negodovao i dizao ruku i opet ćeš raditi isto mene bi bilo stid, a ti očigledno nemaš tu komponentu pri sebi.
Mozaka, mmm mozgova... mozaka, mozgova... bajrama demićija🙈
Goni se u milion....
smrdino, konvertitu svinjski, moralno smeće