Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa kojom stokom mi dijelimo zrak u Mostaru.
Maricu kako zet? Idu mu tenderi ove godine?
Koliko jadan moraš biti da skrnaviš nečije grobove, bez obzira da li se razlikuju ideologija i svjetonazori tebe i onih koji tu leže?
antifašisti napravili fašizam
Naravno da jeste, eto skupilo se pedestak fasistickih kosara i onako usput iz zahebancije srusili 700 spomenika.
isplanirano i policija je znala za ovo.čulo je pola Mostara dok su Bubali.
100% p nalogu HDZ i Čovića 😡😡
Sve je to pomno isplaniro hdz zajedno sa crkvom. Fasisti mrtvi.
Hdz nema izlaza sve gube moraju ovakve stvari radit ata ce ne mogu drugo nista nemocni su
Naredba iz vrha HDZ-a, znamo sta im je cilj
Ako sta ujedinjuje SDA i HDZ, pored kriminala, to je mrznja prema NOB-u, Partizanima i antifasizmu.
Ma jooooj kakvi isplanirano, tačno se vidi da je neko šetao, prolazio tuda, pa eto, svratio da malo tuca kamen. Jao lika, jao pameti. Izjava grunfovskog tipa, ljeti je toplije nego zimi.
No šit, Šerlok.
Da bar malo volje ima moze se lagano naci ko je ovo uradio i odrati ga od batina i 20 godina ga u zatvor strpati da proklinje sam sebe, al daj boze jer se ovakve stvari kod nas zaborave poslije 10 dana