Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ivana Marić je relevantna poput Hane Hadžiavdagić - realno. Klix sa njima postaje relevantan poput ekskluziva.ba - realno :)
Pogotovo sa ovim fotografijama iz Azre... pa ne znaš jel se radi o stručnom licu ili modnoj ikoni... >_
E to je taj kalibar. Ekskluziva i Klix. Hana i Ivana. Zajedničko im je prosipanje iz šupljeg u prazno, a pozadina svega su pare. Matere bi prodale za novac.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stranka te upiše na neki fakultet, zatim ti pomogne da ga završiš i onda te zaposli, a onda ti valja sve to godinama vraćati stranci. A ova analiza stoji. Teško mogu ovi sa Harvarda skontat naš izborni inženjering.
Vrlo realan komentar.
Kakva je šansa da pobijedi neko sa kupljenom diplomom?
Ivana Maric zelio bih da imam sex sa tobom.
Izbor fotografije za prezetnovanje kandidatkinje za clana Predsjednistva vise nego pogresan, ocajan i promasen! Ko ce jos normalan dati glas sirokom rukavu i brosu sa crnim noktima?! Zeno draga, proguglaj malo kako izgledaju ozbiljne i uspjesne politicarke Evrope
@kolorit....... A da ti čitaš onda bi vidio da je žena politički analitičar a nije NIKAKAV KANDIDAT na tamo nekom izborima ...???
Je li se to na narednim izborima kandiduju diplome ili programi?! Da ima išta u glavi, ovo sa diplomom sa Harvarda bi ostavila po strani ili ne bi ni pominjala, a bacila bi se na konkretne korake koje bi poduzela za kratkoročno i dugovročno poboljšanje kvalitete života u BIH u prvih 6 mjeseci mandata. Zaista je Naša stranka veoma jadna opozicija: kao da ih plaćaju SDA + HDZ + SDS + SBB + SDP da budu tako grozna opozicija
Velika je mogucnost da neko sa diplomom sa Sokoca od 1000KM bude izabran... narod je stoka
A cuj zanimanja samo POLITICKA NALITICARKA. Pihh, takvih Kljix pun...
Ova gospođa u zadnje vrijeme ima više medijskog prostora nego naše tročlano predsjedništvo + Vučić i Kolinda zajedno. Ima li ijedna druga pametna glava da nešto prokomentariše.
evo vidim sve vas traze u bundestagu
Pa naravno kad su ovi nasi govnari pokupovali diplome.
Trenutno je najpopularnije da sve bošnjačke stranke ističu svoje kandidate za hrvatskog člana predsjedništva.
sretno...medu primitivnim vukovima
zbog takvih harvardskih i sličnih sranja raspala se naša domovina jugoslavija (zemlja u kojoj je još uvijek velika većina današnjih stanovnika rođena) i raspadaju se i dan danas sve bivše jugo republike
Ko je ova da ima pravo komentarisati? Nikad cula za nju...
Ivanina karijera profesionalne političke analitičarke se zasniva na komentarisanju na svom facebook profilu. Žena je sama sebi svrha