Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, jedna od rijetko realnih analiticarki koja se ne boji da kaze istinu. Bravo Ivana 😘
BAS JE REALNA,TI SI DEBIL TI IZNAD,OPRAVDAVAS JE DA JE BILA REALNA I KAD JE PLJUVALA NA IZETBRGOVICA NAKON BEOGRADA I PODVALE USTASKO - CETNICKE FALANGE,IDIOTE,J.EBEM I TEBE I NJU
DOBRO SI MU REKAO@AlfaQmegaReturn
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Jesam patriota i sve ali ova Ivana je uvijek u pravu. Jako glup potez Konjakovica. Ako na kraju ispadne da su krivi, bice da smo i mi pomqgali osudjenim zlocincima i eto izjednacili smo sve 3 strane.. E Konjakovicu.. Drzi se kosarke.
Pusti da sud radi svoj poso...
Mogao je pare dati invalidima ARBIH i porodicama sehida
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo ..svaka cast gospodjo.. Objasnite majmunu. On se kiti i skuplja poene jer mi BiH-aovci nazalost negledamo dalje od nosa . Hvala gospodjo Maric sto si nas malo trznula..
postavi je da bude presjednica ....
ivana hajmo se razmnozavati
Ti za sve najpametnija
Bolan ako nema zlocinaca kod bosnjaka-sto ce mu onda advokati-300.000 za advokate ili...(nevinim NETREBA advokat)!?
si ti idiot ili sta?? advokat ti treba kad kucu prevodis na sebe, a ne za sta drugo. Suti i ne ofiraj se
@fgr90 -ilija glup ko panj
Jer ako necete ostale i ako cete skakati ko bjesni psi onda BiH ni ne treba biti, nego lijepo 3 nove drzave i haj zdravo.
nigdje prva dva komentara... koja je svrha ovoga klix ? ...
Jer ako necete ostale i ako cete skakati ko bjesni psi onda BiH ni ne treba biti, nego lijepo 3 nove drzave i haj zdravo.
Osumnjičenima za najgore zločine tresni lovu koju će u džepove strpati fiškali koji kriminalce drže na slobodi, i sami su za robije. Sve bolje od boljeg, fuuuj
E cuj nisu iz ovog kantona 😂, pa jbt kao da je Armija RBiH branila neki kanton i neka lokalna kantonalna organizacija - branila je Ivana ta armija slobodu, zao mi je sto ti moram to napisati, ali nije tacno da su svi isti. Da nije ArmijeBiH - danas bi na nekol spomeniku u turskoj pisalo 1.873.200 ubijenih Bosnjaka - muslimana. Zato ova drzava ne da treba - nego MORA pomoci svakog borca Armije BiH
ebo ih kanton
@estertestni1 jel mislis i na one pred vladom sto su u satorima godinu dana?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne znam ko si, ne znam sta radis, ali sestro draga osvjetila si obraz ove nacije.
Oni su nevini dok im se ne dokaze krivica!Dokazivanje nevinosti nije besplatno,tuko!Ako im se bude novcano pomagalo nakon sto se osude onda se javi!!!
mogi u ja dati jedan svoj komentar glede zlocinaca i pocinjenih zlocina , nema tog jebenog tima advokata koji moze oprati krv sa lica pocinitelja nema tu para nikakvih hiljada maraka koje ih mogu odbraniti od zlocina koji jesu pocinili a ajko je covjek na pravdi boga optuzen onda opet nikakav mu jebeni branitelj ne reba on je cist i to se jasno vidi imammo taklvih primjera vec podosta ,.
Nije bas tako. Kad je optuzen na pravdi Boga, podmetanja, izjave svjedoka nekakvih koje on nikad nije vidio u zivotu, kvazi-dokumenti nekakvi navodno mogu stvoriti sliku da je nevin covjek kriv - zato mu treba advokat, da dokaze i predstavi takvim kakvo jeste sve ono sto moze da dokaze u njegovu korist
Baš me zanima šta ako "najbolji sinovi" budu osuđeni za ratne zločine, hoće Konaković priznati da je on i KS financirao odbranu ratnim zločincima i hoće li onda iz svog džepa nadoknaditi novac? A kad im čovjek dođe što mu nije staž uplaćivan i sl., mislim samo što mu se u lice ne odvale smijati.
ovoj zemlji fali samo patrijarhalno uredjenje..
da ove crvene i zelene komuniste poshamara
Kud ih ne pobiše cetnici sve
Ivana M ,,Nejasno je zašto Kanton Sarajevo izdvaja novac za odbranu kada ni osumnjičeni nisu iz KS, niti je zločin počinjen u ovom kantonu+ ja sam protiv toga( bas mi se gadi kada neko u ratu pokaze,, hrabrost,, na civilu, zeni , djetetu , stracu ili zarobljeniku ) da se izdvoji novac ali ako Srbija i Hrvatska izdvajaju novac za gradjane BiH srpske i hrvatske nacionalnosti onda razumijem logiku da Sarajevo,, pomaze ,, nekom iz Konjica. Ipak su Sarajevo i Konjic u jednoj drzavi.
ne razumiju to on, a vidis da su se crveni kmeri ukljucili pa je podrzavaju. gdje je bila ova ivana da prokomentarise malo o mladicu,prlicu i ostalima?
Pa što onda nije izdvajala i za Praljka itd...? Svi su oni iz BiH, a nije ih financirao niti jedan kanton, entitet, država ali nije ni RH, već su sve sami, ali evo sad odjednom ima novca na bacanje. Kad im neko gladan dođe nemaju ni za kiflu, a sad "koliko god treba" samo reci...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)