Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemerete vi naplacat koliko srbi i dodik mogu srbovat.
Čekaj ne razumijem…pa zar samim uskraćivanjem sredstava Republici Srpskoj ne uskraćujete i sredstva Bosni i Hercegovini, zar nije RS sastavni dion BiH? Pričaš kontradiktornosti jebote… Uskraćujes pare Bosni konju jedan….i ko si sad ti od jednom…odakle ti ispliva
Pa hoćete da živite sa RS onda morate da trpite zajeeeebavanje
Vi gets ka zec
NJEMCI LAZU, PRODAJU DODATNO ORUZJE SRBIJI!
Sta kaze ona baba, Glasajte za SDSNS i Dodika ako hocete da jedete...hahahaha...
Spomaenuto je više toga.
Nevjerovatan narod koji ništa ne razumije. Dokle bre?
Treba Dodi reći da se vozi u S klasi koju prave kako ih on zove nacisti, kupi ljudino rusku ladu i nemoj finansirat njemačke firme😂😂😂
Pa onda jebi i nas vamo ni krive ni duzne. Inače od vase pomoci 30 godina propišavamo majčino mlijeko već.
Tako treba cijela eu
Nije vas sramota spomenut da ste ih pomagali sve ove godine! Sram i stid da vas bude! I sutra cete opet govoriti da smo svi isti, da nema razlike izmedju nas.
Njemacke mlakonje. Da nije SAD i Britanije ova zemlja bi se davno raspala. Merkel bi nas prodala Putku za kubik plina.
Ne treba ih kazniti samo uskraćivanjem sredstava nego i tako što ćete nas nafilovati parama...
posteno
Njemačka je već jasno pokazala da se novac njemačkih poreskih obveznika više neće slijevati u jedan entitet koji aktivno podriva državu Bosnu i Hercegovinu i koji, prema izjavi gospodina Dodika, priželjkuje otcjepljenje... .................. Zato on prodaje obveznice sa 5% kamate. Tuda Mile tuda.
Japan je nas pročitao i davno ruke digao