Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA uz pomoc svog starog partnera HDZ, vec 25 godina unistava narod u Bosni. Narocito Bosnjake.
zlo mi dodje kada vidim ovu na slici
Kmeri na aparatima . Valja im jos 4g gledat uspjehe UKCS a. Produzena agonija jer nema hapanja jos 4g. Cestitam direktorici. Neka vas sreca prati !!!!!
Iskrene cestitke prelijepoj i vrijednoj zeni
Divna vijest za cijelu BiH, cestitamo od srca najvrednijoj zeni
Iskrene cestitke najboljoj menadzerici u Regiji i sire
LONG LIVE THE QUEEN
Cestitam od srca profesorice Izetbegovic! Znam da su vrijedni i radni uposlenici KCUSa jako sretni odlukom Vaseg ponovnog imenovanja za direktora. Za sve godine postojanja KCUSa, jedino ste Vi uspjeli uvesti red i rad...prepoznati lopovluk pojedinih i bezobrazluk nadobudnih...Oni su danas pobjegulje, a uposlenici i pacijenti sa Vama i uz Vas pobjednici. Jos jednom od srca Vam hvala sto postojite i sto stojite na celu ove najvece i najvaznije ustanove u drzavi!!!
Slabo prca Sebija,hahaha,sa metlom a i bez metle.PRRRRRCCC LEVATI
Sebi, ti si neponovljiva! Kako jebeš 2.6 mil bošnjaka, svaka čast. To ni Radončić, školovani Titov kriminalac. Nije u stanju. Svaka čast, moje poštovanje.
Zena kraljica !!!
smjeh na faci joj govori sve
Svaka čast prof.Izetbegović.
Ista Elena Ceausescu
Ona je menadzer kojem ni podrucnu ambulantu nebi trebalo dati. Unistila je kliniku zarad licne koristi i koristi privatnih klinika. Za nju su pacijenti samo stoka.
Sebija ko Putin.Podera sve zivo.A jeste najbolja,sto jest jest.Ziva nam i zdrava bila a dusmani joj pod nogama bili.Amiiiiin
Ona se borila??? Da li je zabranila rad ljekarima na dvije strane jer je ocito da se radi o sukobu interesa? Da li nedostaje specijalista na klinici? Zasto je dovela vanjske ljekare za svoju operaciju? Odgovori ce dati sliku stanja na klinici.