Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali bi ostati. Ali neće. RS ih šalje kući da možemo nesmetano uništavati i pljačkati BiH.
Potpuno se slazem G-ine Inzko,trebaju ostat po svaku cijenu!Il za par mjeseci nece vise bit Bosne i Hercegovine.HAPSITE sve lopove i zlocince!SAMO NAPRIJED!
zar su bosnjacki parlamentarci glasali za ukidanje stranih sudija,to normalan bosnjak nebi nikad prihvatio-znaci kraj bosne i hercegovine,zivi pa vidjeli domaci politicari a pogotovo bosnjaci su jedna suplja nesposobna lopovska banda,dodik,tihic,covic ista banda pljackasa,usput pomjenut i bakira ne zaboravit babovog sina..brankovica,.jadna drzavo a i sam narode kad nisi sposoban da pratis sta se desava i priprema,strani tuzioci nisu trebali otic iz nase drzave svek dok svi zlocinci ii lopovi nisu pohvaceni,svaka cast visokom predstavniku.
Kakvo bre zdravo drustvo bez pravde. Zdravog drustva nema bez domaceg mlijeka, sira i kajmaka, meda, rakije i trava. Kakvi zakoni i pravda. Pravda ovdje postoji samo u obliku jaci-tlaci.
Ako im produzite mandat ja cu..ja cu...puknuti od muke...i nazvati vas raznim imenima...i....i....odrzati pres komferenciju...i sve to...pa cete vidjeti onda. Nema samnom sale brale, eee, nisam ja veslo siso, vec nesto drugo.