Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A duse slateke, pa sto samo 3, 10 trazite! Nisu ni pesticidi dzaba.
Dokle vise s ovim malinama, pa zasto proizvodite ako nemate kome prodati po dobroj cijeni, zasto dragi seljaci? Ne nasjeda svako na vasu seljacku politiku, cuj drzava da placa privatnim proizvodjacima. Iznesite maline na pijace i prodajte po 3 ili 4 marke i problem rijesen.
jaro moj, u pitanju je klasična kriminalna piramida...SDA posjeduje hladnjače i ebu malinare u pakavelu i bogate se na njihov račun...koprehende Malinari moraju napraviti svoju hladnjaču i prodavati direktno kupcu... Onda ovi iz SDA mogu da fafaju malinarima. Tako se to radi... Fazon je u tome što je BiH država kojom upravlja mafija i sve ti se rješava ono italijanski... Država BiH je navjeći neprijatelj svojih građana
Navući će asuma na gzi*u vlasnicima hladnjača?!
Cijela Bosna sadi maline jbt
Isto tako od listova maline se pravi caj kojim se ujutro umijes i glava ti postaje kockasta. A ako pijes taj caj redovno, velike su sanse da ti Vlada Federacije dodijeli poticaj u obliku golfa petice.
Naucnici kazu da bosanske maline imaju specijalnu suplju stabljiku idealnu za izradu nargila. I najnovije studije pokazuju da se malina moze pušiti.
Malinari kukate i njačete. Isto radite kao i TV u vezi pretplate. Organizujte se i malinu u sok ili u led pa nadjite nacin da neko iz evrope po to i dodje. Jasno je da ce vas pokusati u tome sprijeciti lobiji i vlast ali "organizujte se " , inace osim gubitka malina lako mozete dobiti i po njusci.Zar to ne vidite.
Jebe vas ko zasto kao i nas ostale sto zivimo. Ako se sami ne organizujete i nadjete direkt posrednika koji ce prodavat po EU za vas mozete svirat kurcom jer ovdje ih necete po toj cijeni prodat. Uzmite podijelite to socijalnim ustanovama jer ce vam sve propast.
Ostadosmo bez pcela radi vasih malina. A kakvi su nam medari, to im i odgovara, jedna kosnica a tona meda.
Pola pesticidi pola maline. Vi bas kontali da se niko drugi nije dosjetio da se obogati na malinama, nego nas bosnju pametnog zapala ta cast. Pa cijela austrija, njemacka, madjarska uzorane, nema sta ljudi ne sade, ali nigdje nema ovoliko maline. Jel to zato sto su oni glupi a mi pametni ili obratno?
ne nego zato jer si ti glup uhljupe idiotski
@bankar.ucb.x izvinite gospodine malinaru. Nadam se da se niste uvalili i u prosperitetni biznis sa smiljem
samo kod nas se prvo napravi proizvod pa se kasnije određuje cijena
sadit ostrugu a brat maline gdje nema u našoj državi fabrike za preradu,sirupe marmelade itd,a vele nema ni hladnjača,SDA vjerska stranka ih nagovorile da sade ovo sranje kako nebi sadili šljivu od koje se proizvodi rakija,e sada ,neka SDA vam placa 3.5km KAKO SU VAM OBECAVALI.nema bih samo malinare,inače malina nije ni tradicija BH,kao vocarstvo,zašto niste sadili krastavice?
Treba da se zaštiti i da se pokaze malom radniku da moze računati na drzavu
Na ovu drzavu niko ne moze racunati, zasto se zavaravati.
dobit cete nazalost crno ispod repa....bakiru i kompaniji kucajte na vrata tamo trazite svoja prava...