Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.slobodnaevropa.org/content/bih_eu/1797471.html Aferim Zekerijah Smajic tvojim rijecima,treba procitat ovaj clanak jer daje dobro odgovor sta se priprema nasoj drzavi za integraciju EU-je i kocenja koja su organizovana sigurno od genocidne tvorevine njenih lidera i nekoliko domacih izdajica! Eu-ja trazi da se izabere novi predstavnik nase drzave za pregovore u Briselu a nasi politicari,ministri,lideri i specijalisti ne reaguju? Pitas se dal je nasoj drzavi-tj GLAVNIM politicarima stalo da nasoj drzavi budu ukinute vize i integracija u EU-ju,NORMALNO- da nije-jer dok ova mizerna situacija i pljacka nase drzave postoji oni ce radit sta hoce! JADNI narode ko te prestavlja!Dal neprijatelji dal lopovi dal izdajnici! BiH4EVER!
Priprema li međunarodna zajednica zatvaranje balkanskog pitanja BISERKO: SRBIJA SE NIJE BORILA ZA KOSOVO VEĆ ZA PRIPAJANJE RS Objavljeno: 11. August 2009. 06:08:47 Srpski nacionalizam je još uvijek jak i teritorijalna apsiracija prema BiH je još uvijek jako prisutna, izjavila je sinoć u Mostaru na predavanju \"Nacionalizam i sadašnje prilike u Srbiji“ predsjednica Helsinškog odbora za ljudska prava Srbije Sonja Biserko Prema njenim riječima, nedavna posjeta američkog potpredsjednika Joseph Biden važna je poruka da SAD stoje iza BiH. Govoreći o ostalim prilikama u regionu, Biserko je kazala da je Srbija od kada je Kosovo krenulo u nezavisnost \"radikalizirala prilike u Republici Srpskoj (RS) preko Milorada Dodika\". \"Srbija se nije borila za opstanak Kosova, već za spajanje RS sa Srbijom“, kazala je ona. Dodala je da se u posljednje vrijeme međunarodna zajednica mnogo više angažirala na Blakanu nego prijethodnih godina, a sve sa ciljem, kako je kazala.
jel to dodo odapeo?
Da nastupi bio je sprijecen,gutac plamena jezik mu je bio ispecen.Trazi se zamena,trazi se zamena za Bilta.
Pa jesam kreten, ali kazem i ja nesto pametno. Ako si zainteresovan mogu da ti popusim. To mi je specijalnost. BiH4EVER!
Korcula,Marko Polo je Bosna i Bosanac,sve prolazi i mijenja se na ovom dunjaluku,pa ce opet Bosna i Hercegovina bit zlatni ljiljan kad-tad...ZAPAMTITE! BOSNA PRKOSNA OD SNA!Jer ONA NIJE KRVOLOCNA DOK NJENI DUSMANI JESU! BiH4EVER!
Visoki predstavnik G-din Inzko svaki put treba dobro oprat svoje ciste ruke od krvi Bosnjaka koje zlocinac i genicidas bildt kojem je mjesto u Haaskom sudu za ratne zlocine -nosi na svojim rukama vec skoro dvadeset godina!Sa Xavier Solana,Kusnerom,Miteranom,Owen,generali Janvier i Morillon,imaju najglavnije uloge i licno ucestvovanje u genocidu nad Bosnjacima Muslimanima po cijeloj Bosni i Hercegovini! Smrt fasizmu sloboda narodu! Ko koci svaki korak prosperitetu nase drzave u svakom smislu?ko sprecava uvodjenje zakona i ustava?ko blokira i krije vazna dokumenta drzavi BiH,ko priprema odcjepljenje na hinjski nacin i sprecava funcionisanje drzave i institucija,ko je divljacki ubio vise od 250 000 a civila pa sad glumi zrtvu i omalozava,gazi pljuje,manipulise zrtve i drzavu,A??? genocidna tvorevina debeli krmak s laktasa i ratni zlocinci koji se setaju slobodno po genocidnoj tvorevini! BiG4EVER!
@heh Korcula je oduvijek bila Bosna!Ko Dalmacija,Crna Gora,Srbija,Hrvatska i Kosovo!Sva ostrva koja pripadaju Hrvatskoj su bila Bosna!Neg sta li ovo ratni zlocinac i srbin bildt priprema ko kraj nase drzave,opet klanje???
@cccccccc samo sloga muslimane spasava!zato zajedno braco protiv krvolocnih genocidasa svrbskih fasista!
bildtu je mjesto u haskom sudu pored ratnog zlocinca karadzica!
jao...pa vidi gdje su...kad kazu historija se ponavlja
Gotovo je idemo u pm.
koji su to bezobraznici sa radnim sastancima na Korculi. pa stvarno! radi li ista ovaj sarlatan Inzko? o junaku Bilderberg grupe Biltdu da i ne govorimo. to je teski zloco. dohakace nam svima.