Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allahu dragi :( da joj Allah podari dzennet amin
svi smo odgovorni za njenu smrt jer nismo ustrajali na protestima protiv korumpirane vlasti. ispijali ste kahve na ulici dok sam se ja ibretio.
Nemoj tako,ona je imala tesku dijagnozu,i to je Bozija volja bila,ne treba u ovakvim situacijama govoriti kriv je ovaj ili onaj
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sulejmanu Tihicu u ponedeljak dijagnosticiran tumor na mozgu, u utorak je vec bio u Njemackoj, u srijedu u Njemackoj operisan.. Bravo Tihicu za moral koji si pokazao, stidi se, djeca nase Bosne po godinu dana mole i skupljaju pare da bi otisli na lijecenje vani! Ti to mozes za jedan dan, stidi se Sulejmane Tihicu!!
ne treba da se on stidi, nego mi naivne ovce koje jos trpimo te međede na vlasti, oni su se dobro snasli i to je to dok mi lešinarimo
*** mater svim politicarima u bih i jos jednom
Da li neko ima kontakt sa roditeljima male Belmine, ili kontakt osobom u Tübingenu. Želio bih da pomognem. U Tübingenu ima više klinika, danas sam zvao Univerzitetsku kliniku tamo, spojili su me sa odjeljenjem za djecu, ali tamo je nisu imali u kompjuteru. Ili možda neko zna u kojoj bolnici je dijete tačno. Hvala unaprijed.
Nek joj dragi Allah Podari Lijepi Dzennet. Ptica dzennetska.
Duša mala, da joj Allah podari lijepi dzenet.
Da joj Allah dž. š. podari sve ljepote Dženneta,a njenoj porodici sabur da izdrži kroz ove teške dane..
Mala vila nase Bosne. Miran san i pokoj njenoj cistoj dusi. A roditeljima neka Bog da snage.
poöivaj u miru pahuljice mala :(
Svatko imalo normalan,nemoze ostati ravnodusan na ovakve vijesti....porodici iskreno saucesce a malenom andjelu pokoj duse ...amin
Pravo ce u Dzennet jer je cista,nema grijeha
A onda dobro.
"Vaša umrla djeca su džennetske ptice, i kada neko od te djece susretne svog roditelja uzeće ga za odjeću i neće ga pustiti sve dok Allah zajedno s njim ne uvede u džennet i njegova roditelja." vječni rahmet maloj, a odgovorni neka plate na oba svijeta. Inna lillahi ve inna ilejhi radžiun.
Neka joj Milostivi podari mir na onom svijetu , njene roditelje i porodicu obraduje saburom i nagradom najvećom, a za ovu gamad na vlasti nek' spremi kaznu najveću, prokleti bili !!
Da joj Allah dž. š. podari sve ljepote Dženneta,a njenoj porodici sabur da izdrži kroz ove teške dane..
El Fatiha za nasu Belmu :((((
Malena duso i DZennetska ptico ceka te lijepi Dzennet,roditeljima zelim sabur i svako dobro u zivotu za pretrpljenu bol.Neka se izlijece nasi politicari to je bitno!!
Na dušu parlamentarcima.. da imaju imalo ljudskosti u sebi kao što nemaju, dali bi svi ostavku momentalno!!! Mislim da idući protesti trebaju biti za to da svi dadnu ostavku. U parlamentu nam sjede UBICE!!! Nadam se da će im se vratiti isto!!! FUJ! Revolucionarko, počivaj u miru!