Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno i da ozdravis, bebice.
Sad ne smijemo stati sa zahtjevima, vidjeli smo šta pritisak uradi! IDEMO DALJE I JAČE!
Nek bude HAJIRLI sto prije ozdravi...pozzzzzzzzzzzzzz
Sretno, bebice! :*
sretno bebi i njenim roditeljima, bice to sve dobro
Nek ti je sa srecom.
Sada se vidi kakvu kukavnu vlast imamo. Za sve probleme samo treba na ulicu izaći i od njih napraviti de facto zatvorenike u državnim institucijama. Sramota je da nas čopor takvih mediokriteta i anonimusa sve zavija u crno. Uz pravi, istinski, masovni protest, ova kamarila koja nas duže od dvadeset godina vodi u propast bi se raspršila kao jutatrnja magla za svega par dana. Sve su to ljudi bez trunke karaktera i integriteta. Podvili bi rep i pobjegli s funkcije dok bi njihove guzice bile ugrožene. Zato ih konačno trebamo ugroziti. Ako se boje majki s bebama, kako će se tek bojati obespravljenih boraca, nezaposlene omladine, radnika koji su ostali bez posla? I ta policija koja je zadužena da ih štiti je ogorčena na njih baš kao i cijelo bh. društva. Nebi tu dugo trebalo da se i oni pridruže demonstrantima.
Drago mi je za curicu. Zahvaljujem i političarima, koji su ipak, nakon objavljivanja vijesti, odmah sutradan usvojili privremenu odluku. Još kad bi se odrekli koje dnevnice, pa joj dali i pare za liječenje.... Ne dozvolimo dalju podjelu BiH kroz matične brojeve.
Ne zahvaljivati političarima. Pogotovo za nešto što nikada nije trebalo biti problem. Matični brojevi su rutinska stvar, koja nikada nije trebala dolaziti na političku scenu. Ali kao i kroz sve drugo u ovoj zemlji, razni vozači autobusa, električari, kopači po kontejnerima, šverceri, koji su zasjeli u parlamentarne klupe, su pokušali razvaliti ovu zemlju kroz matične brojeve, dok su identični šverceri, električari, vozači autobusa i kopači po kontejnerima, koji se deklarišu kao zaštitnici jedinstva ove zemlje, samo inertno sjedili i dopustili da se to radi. I jedni i drugi primaju plaće iz naših džepova. I jedni i drugi ne služe nama, građanima, poreskim obveznicima. Nismo im čak ni broj. Treba zahvaliti isključivo prosvjednicima, jer ovo je njihov rad i njihova žrtva. Za plaće i dnevnice ih treba natjerati da donesu zakon po kojem će im naknade biti obračunate po učinku. Koiiiko urade, toliko će i dobiti. Baš kao što žive mnogi građan. Dosta je parazita na grbači našoj.
Ne trebaju oni davati bebama za liječenje, nego im je obveza da konačno urede zdravstveno osiguranje u ovoj zemlji. Koliko djece ne može otići da se liječi samo zato što oni neće da rade posao za koji su plaćeni? Koliko dobrotvornih akcija se organizuje svakodnevno da bi se novac prikupio za bolesnu djecu i omladinu? Za to vrijeme oni idu i tiho se liječe po inozemstvu našim novcem.
Masallah!
Sad samo još treba da mora čekati više od mjesec dana na pasoš, kako su sposobni, ne bi me čudilo...
sretno Belmina
Bravo i sretno dalje!
Samo nstaviti sa pritiskom na mafiju. A kad nasa Belmina ako Bog da odraste pricat ce joj njeni a i mi kako je ona bila razlog budjenja svijsti gradjana BiH i kako je ona bila uzrok pozitivnih pomaka u ovoj janoj nam BiH.
Napokon se politicari aktivirali
Bebici sretno ka ozdravljenju... Ne dozvolimo da se uvode entitetska državljanstva, prijedlog je da JMB u RS ima oznaku 13, distrikt Brčko 14,a FBiH 15...NE DOZVOLIMO IM! INZKO ZAŠTO ŠUTIŠ!
majko li vam vasu;kako samo radite pod pritiskom!!! sad sve ide!!!!
Sretno duso mala, zelim ti sve najbolje u zivotu!