Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
citam ovaj clanak i nesto bas nikako da shvatim,tuzilac kaze da su optuzeni sve pobili strijeljali bacali bombe da niko nije ostao ziv,tuzno,ali ko je svjedok u svemu tome posto posle kaze da su svjedoci pricali kako su culi vapaje i ostalo.ne razumijem onda jesu li to duhovi?
Zatraženo 45 godina - maximala. OK. Piknulo me u oko to što tužilac govori o genocidu u Kravici. Prvo je bio \'\'opštinski genocid\'\' u Srebrenici, pa smo vidjeli da su neka srebrenička djeca pobijena nadomak Sarajeva, u Trnovu-valjda je i to bio dio \'\'opštinskog genocida\'\'. Ispravnije je govoriti o genocidu u BiH jer su i Kravica, i Srebrenica, i Trnovo, i...svi u Bosni i Hercegovini.
srbi vjeruju u svetoga savu
Nemam komentar.!!! Mislim da je sve rečeno što,uopšte više kazati.... I dok čitam ovaj tekst suze mi teku iz očiju,zašto,zbog čeka,zar može čovjek ili jedna sredina(Nacija)takav zločin počiniti...???????? Ko su te zvijer??? Dali oni vjeruju u neka Božanstva...??????
Smrt je za njih lijepa a robija je nagrada!