Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majkovićka - počisti svoju avliju ako imaš sa čime!
ah,..sad je RS "svoja Avlija" Hvala, hvala,..pa mi to konstantno tvrdimo
upravu je zena,mozak nam je otekao od njihovi svadja,dosta nam je bijede,dabogda se od raka raspadali svi koji siju smutnju,ovim postenim narodima(gradjanima) BIH
E nasta smo spali,e sada se stidim,i mogu ovako javno od srca reci poserem ti se na sve ove bosnjacke partije,na koju nisku granu su pali,da im drugi kroje kapu i diktiraju s njima,sramotno jadno i bedno.
Bakice,suti molim te..supljiras previse,ti koje si zlo mislim da te niko ne moze nadmasiti.Ti komanduj u RS a pusti FBIH na miru.
Jel' to ona pametna brkica?
Pa onda Semsa ugodno Vam bilo veceras..a za mezu nema da brinete..neko ce to sa klixa da zavrsi.. :)
Smatram da je najbolje da se sve ama bas sve stranke koje imaju predznak nacio ukinu, ali sta treba da se one ukinu, nista puno nego samo volja naroda, ne glasanjem za njih fakticki ih ukidamo! Stvarno nam je dosta vise i SDA, HDZ,SDS,SNSD,i ostalih koji na racun naroda koji " zastupaju" pokrase taj narod. I to je sa sve tri strane. Dobar zatvor i rucanje kamena bi njih opametilo!
Nisu ni sve bosnjacke stranke iste, ni svi lideri isti. A ne znam ni sta ona o ovome ima da raspravlja.
RAJA IZBRIŠAŠE MI KOMENTAR
nevjerujem da smo propustili nesto bitno :)
Gospođo Majkić; Vi niste u stanju ni rečenicu završiti :)
E stvarno izjaviti u istoj recenici rijec zrtva i jos Radoncic je jedan veliki apsurd.Presmijesno.
ukinuti sve nacionalisticke stranke!! to je recept za buducnosti!
nisu one tu jer ih je neko tu ostavio,..nego jer ih narodi biraju. Da se sada svi ukinu,..za par mjeseci bi opet nastali. Narodi u BiH ne vjeruju drugim narodima i to je CINJENICA,..a nevjeruju sa razlogom Mozda bi trebali sopstvenim primjerom u Federeaciji da nama u RS pokazete kako istjerujete nacionalisticke Partije,..pa kada VI NAPRAVITE GRADJANSKU FEDERACIJU,..sta znas mozda vam se Srbi pridruze,....do tada PRESTANITE DA PRDITE U PRASINU
Borba medju Bosancima treba zavrsiti!
Ne zna se ni ko pije,niti ko placa..
ja bogami znam da ja pijem,al ne placam i meni sad za sad pofino,samo nema meze,al hajd donjece neko valjda nesto
Šemsa je kriva za sve i njena nedotjerana dlakava minđa
hahahahahaha jesi luda sve ti jebem...