Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto zalosno? Nisu li sve zrtve iste??? Koja patetika i egoizam. Znaci samo i jedino vi imate zrtve, niko drugi.
Srbi su poceli rat i izazvali razaranja u cijeloj Jugi.Hrvati su samo odreagovali kako treba. Rijesili se G....
Dobojlija, nek nam nase tuzilastvo onda i ispita zlocine u Ruandi.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nad narodima balkanskih država se rade eksperimenti.Narodi se pokušavaju brzo posvađati pa onda još brže pomiriti.Milanović prije par dana glavni govornik u Sinju i Kninu a prije nije smio doći.Najomiljeniji u Hercegovini.Komšić i Bakir brane Zagreb, prije par dana za vratove oko mosta.......uglavnom narodu uvijek isto a to isto je jako loše
Zlocin je zlocin. Majke srebrenice politicki se oglasavaju!!!! SDA kuhinja!!
U julu 1991 Zulfikarašić i Filipovic postigli dogvor sa srbima da ostanu u krnjoj Jugoslaviji da nebi muslimani dobili krvave batine ali Alija kaže ne radije batine i krnja BIH.
Koliko se Bošnjaci trudili da se Hrvatima dodvore ovi to hladno odbijaju uz mnogo ružnih poruka.
Cirilicari,Opancari,Traktoristi najvece zlo na Balkanu....Zapocili rat u sve i jednoj republici u bivsoj Jugoslaviji...Sad puckousti pravi neke unije istocnog Balkana...Nije smjelo doci 92 do rata izmedzu Hrvata i Bosnjaka,jer bi se sve odvijalo u drugom toku....Sve ova sranja dolaze iz Smrdije i njihovih sluzbi...
zalosno je to sto sto se one od svoje zivotne tragedije koja je neizmjerljiva, polako i, politikom bave i svekolikim zivotom u BiH .one bi najsretnije bile kad bi citav svijet bio zavijen u crno kad su i one,bol shrva covjeka i on bude ranjena zvijer.zalim slucaj .ja rako mislim.
Pa nije ni čudo što nam je stanje u državi kakvo je, debilno tužiteljstvo, a ovi komentari sve sami debil do debila. Po ovim komentarima ispada, da tužiteljstvo BiH treba zatražiti od Izraela da procesuira zločine nad palestincima!
Treba Mileta više hapsiti. I ako postoji takvo krivično djelo, ono nije počinjeno ni na teritoriji Bosne i Hercegovine niti nad državljanima Bosne i Hercegovine. Za takvo nešto može biti samo i isključivo nadležno Tužilaštvo Republike Hrvatske.
Ispadose nene teski politicari, a prstom se potpisuju.
Iskreno, žao mi je civila i nejači. Ali, treba imati debeo obraz pa iz BiH tražiti da se sude hrvatski generali za zločine u Hrvatskoj. Ova ujdurma jedjelo Srbije, da se ne konfotira gura ove naše ublehaše da trošeći naše pare izgoneći zeca iz šume, a medjedi po gradovima hodaju.
Ovo sve skupa je lakrdija a ove nesretnice je upregao Bakir da sruši suđenja za respiratore i diplome.
PA kad nece Srbija da tuzi onda mora BiH u ime svojih gradjana koji su mnogi protjerani a danas zive u BiH.Inace ove Srpske enklave su hrvatskoj koje su pretrpjele etnicko ciscenje a mozda i genocid,su bile pod zastitom UNa.Mislim dabi trebalo tuziti UN i zemlje koje su imale svoje trupe u tim podrucjima.Oni su se samo sklonili kao i u Srebrenici .Pa cemu sluze te trupe da uzimaju pare od MZa.
Nije da Srbija neće nego ne može jer nije bilo ratnih djelovanja u Srbiji. Tužite onda UN.
Operacije bljesak i oluja ciste su kao suza. Srbi su kukavice. Kad su vojno pukli naredili su stanovnistvu evakuaciju i sad krive hrvatsku sto su pobjegli. Kakve budaletine. Jasno da mi je drago sto iu vise nema jer su remetilacki faktor, ali istina je istina: POBJEGLI SU.
a nema ni vas grad ,regiju drzavu cine ljudi a ne kako to papak mislis hrvati dje su hrvati danas?u Zemljama eu rade za pristojnu platu jer hrvatska nije zemlja za zivot kao ni bosna
Tuzilastvo ga moze glabati u hrvatskoj, to je cisto mijesanje u unutrasnje poslove druge drzave, a kmece kada to neko ovdje radi hapsi dzaferovica, cikotica, i jos stotine zlocinaca koje stiti sda
U pravu ste, bave se zlocinima u drugim drzavama a ne zlocinima u BiH, pogotovo onim koje su picinili pripadnici ABiH.
Srbija ne radi za Srbe da radi do sad bi tuzila EU i MZ za progon Srba iz Hrvatske.Oni su sve to dopustili ove enklave su bile pod zastitom UNa bas kao i Srebrenica.
Očito ovi prečanski Srbi nisu interesantni Srbiji.
Ma to su samo Srbi, protjerani I ubijani, zašto da se tuzilastvo bavi time.....kako uopšte neko moze da objavi ovakvo saopstenje.
Žalosno je što se ne procesuiraju Orićevci koji su neodgovorni kao Natovci. Majke Srebrenice da se procesuiraju jer su huškale djecu vojnike da zatiru Srpske civile i da Ćetnike ubijaju.