Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa krivosuđe pusti narko bosa zbog nepodizanja optužnice u zakonskom roku za kojeg i djeca u obdaništu znaju da trguje tonama droge. Ovo samo masovni protestu mogu izliječiti ali bi na trgovima morali praviti stotine vješala.
KOPANJE ZIVOH RANA RODITELJU..NAMJERNO OVO SUD RADI
Ovaj slucaj mogu manijaci rijesit. Zakopajte smrada negdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbolji Mirzini drugovi se nastavili družiti sa Zulicem koji je najviše kriv što je momak mrtav. Rahmet ti duši Mirza.
Pa evo gore sam napisao komentar sve one parole za Mirzu rahmetli su bile lazne cisto da sebe opravdaju njima je vaznija Zulina droga nego jedan Mirza.
Javno prozvati sudiju koji mu to omogućuje i pozvati na odgovornost
Ma, sudije i tužioce definitivno treba smijeniti, ovo više nema nikakvog smisla, država će biti rasulo dok su oni korumpirani
Slican slucaj se desio u Bihacu,kada su ubicu jednog momka pustili na slobodu,ali nisu racunali na to da je majka ostecenog jos ziva,naravno sacekala ga u selu (Brekovica) i sasula preko 10 metaka u njega,odlezala svoju kaznu i nakon nekog vremena preminula prirodnom smrću ali sigurno dusevno mirna jer je prije toga strpala ubicu svog sina u zemlju!!!
Stvarno moraš bit debil pa ovodržavom nazivat...
Gospodjo niko sem tebe nez a kako se osjecas a nazalost u BIH gdje se sve moze kupiti gdje korupcija cvijeta i gdje su ubice priznatije i postovanije od normalnog gradjanina jerdino smiraj dusi se moze naci kao onaj momak u Bihacu kad je osvetio svog brata jer je ubica nakon godinu pustan na neke vikende dopuste
budimo realni i iskreni prema sebi - u ovakvim situacijama oko za oko je jedina pravda...
Kazu da je budala vec pri povratku kuci otela nekom srednjeskolcu pare za uzinu da bi mogao kupiti kartu za vecerasnji derbi i pojaviti se na Jugu sa svojom dijelom klosara navijaca koji su do juce noslili transparente za neduznog momka a sad s ubicom ce navijati zajedno na stadionu,sramota.
Nevjerovatno!
Majkama je najteze, podrska majci, ali pratiti Bh fudbalsku ligu kao najgoru u Evropi i dolaziti u kontakt sa idiotima koji to prate i tako izgubiti zivot, zaista je tuzno.
Manijaci jazavci sve one parole sto ste dizali za rahmetli Mirzu su bile lazne kako vas nije stid draza vam je zulina droga nego obraz i cast vi nekome nesto pricate
Ne serindok voz stoji mani se populizma.
Gdje su sad štila i kacige ultrasi?
Bitnije je sa Hordama se ganjati po Kosevu. Nego se boriti majka “brata” imam barem malo duševnog mira.
Sud nam uporno poručuje da je ubistvo nekažnjivo i motiviraju ostale majmune da brzo potežu za ubistvima, majkemi u ovom sudu nisu normalni šta više rade od ovog naroda u facu se izgruju porodici žrtve
Pa to su vanzemaljski smetljari, leglo korupcije i kriminala kantonalni sud u Sarajevu
Je li pobjegao Zula iz grada?