Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko komentara "podrske" jadnoj zeni koja pokusava da nadje sina... SRAM DA VAS BUDE!!!
Jebes komentar podrske kad ti se ratuje godinama oko glave ..
Crna majko,a sto ga pusti medju nas 'vake pogane
Meni ovo malo smrdi. Guglala sam njegovo ime i nista nisam mogla naci o doticnoj osobi, osim clanaka raznih portala (avaz, klix, 24sata, itd.) ali nijednog stranog, odnosno francuskog.
Jadna zena.
Premalo, hoću i stan u Parizu. Znam gdje je.
Vidi turkovic ne daje indormacije tako jeftino, Bakir je jos Skuplji, dodika nemozes kupiti nikako, pa ti sad vidi.... :))))))
Daj Bože da krivac nije medvjed. Šuma u kojoj je Bog zna koliko i kakvih životinja.
We would help if we can. Journalist why didn't you put some photo of son so we can recognize him, we won't search for his mother, she is already found?
Bas mi je zao. Tesko da se ikad pronadje. Ko zna sta se desilo s njim, pogotovo ako je sam isao.
Medvjed je sigurna smrt na toj ruti. Pogotovu za mladog, neiskusnog čovjeka. Priroda je strah i trepet. Vidio sam medvjeda kako u zubima, trčeći, nosi konja u žbunje. I pojeo ga je nakon 4 sata. Čitavog.
Katastrofa
Volio bih da imam drustvo za pohode u planine.. Al svima samo da je sjest, zamezit i nalokat se :)
i ja negdje gdje nema mina..sa mapom, kompasom, i hodanje...valja i sjest odmorit kasnije...
Sto ce ti mapai kompas? Imas to na telefonu.. Valjda i smartfone mosh koristit za nesto pametno.. Ne mora bit samo viber i te gluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
uzeli mu organe
Nema njega više među živima
auu brate nije joj lagano :(