Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
👏
Vise ovakvih naslova i prica, molim!
I ovo je Mostar ❤️
👍🏻svaka cast
Prije dvije godine sam izvukao djevojku iz Neretve koja je skocila u bunske kanale jer se htjela ubiti i od porodice sam trazio samo da mi jave kada izađe iz bolnice jer je upucena na psihijatriju i nisam dozvolio da se pise o tome radi nje i njenog stanja ali ti ljudi se nikada nisu udostojili da me nazovu. Eto ima i takvih. Ja sam svoje iskusenje primio onako kako mi je poslano. Bravo momci za hrabrost!!
Ovim momcima treba odmah dodijeliti najvišu nagradu za hrabrost i ljudskost ako kod nas tako nešto postoji. Riskirali su svoje zivote da spase drugi zivot. Svaka vam čast momci, zivjeli minimalno 100 godina i buducim naraštajima prenosili ljudske vrijednosti koje i sami posjedujete. Ja bi te momke volio lično upoznati i počastiti.
momci za primjer svima, buducnost i nada... mangupi naučite nešto od ovih momaka...
Svaka čast momcima.
Momčine, svaka čast