Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li, slučajno, neko ima kontakt roditelja djece iz ovog vrtića da su voljni reći nešto o ovome pred kamerom?
rejs je buba garant
enko@ AFERIM ENKO. Tako rezonuje pravi Bosanski Musliman,bez stida i bez nekih suosjecaja sa bivsim yu-Deda Mrazevima. Samo tako se moze sa bolesnicima komunicirati. OTVORENO I BEZ KOMPROMISA:
Sa svojim komentarom si UPRAVO potvrdio sve ono o cemu ja pisem. Protjerivanje ? (Iz Sarajeva, sa radnog mjesta) Religija u glavi i na glavi ? Mahalusa ? Pobrkala loncice ? Sve su to cisti DEMOKRATSKO-fasisticki europski pojmovi i RADNJE koje se u DEMOKRATSKOJ Europi, USA, Australiji itd, sprovode nad NIZIM RASAMA, NIZIM RELIGIJAMA, NIZIM KULTURAMA ( i manje vrijednim ljudima). Upravo IZRAZIT primjer (jednog ili vise) DEMOKRATA koji svoju kulturu i obicaje OBOZAVAJU i nemaju NISTA PROTIV toga da ih drugima NAMECU. Primjer: Lazni sveti Nikola = svjetska NERELIGIOZNA tradicija djeljenja poklona za NERELIGIOZNU Novu Godinu. To je zapravo i JEDINI konkretni prigovor navedenoj OSOBI. Da je razgolitila \"tradiciju\" Djeda Mraza... I pokazala koliko mnogo JEZUITA ima medju \"europljanima\". Jezuiti su u Europi imali POSAO inkvizitora, a u vaneuropskim zemljama, u kojima su krscani bili u manjini, imali su zadatak LAZIMA i PODVALAMA smisljeno POKRSTAVATI druge.
Nije problem izgled ove mahaluse vec to sto je ona polupala loncice. Onog dana kada je postavite za direktoricu privatnih vrtica sve ce biti ok. Za gradsi vrtiic takodjer ne bi bilo problema kada bi ova mahalusa pazila da ne povrijedi osjecaje drugacijih ali ona samo ima religiju u glavi i na glavi. treba je protjerati iz sarajeva a kamoli sa takvog radnog mjesta. sramota za Bosance i Hercegovce, a Bosnjacima na dusu
Interesantno koliko mnogo DEMOKRATSKE DJUBRADI se u ovim komentarima RAZOTKRIVA. Uglavnom je NJEZIN izgled problem, za ove \"silne\" \"EUROPSKE intelektualce i demokrate\". \"Demokrate\" samo svoje vrijednosti (tipa laznog Svetog Nikole) OBOZAVAJU i nemaju nista protiv toga da ih i drugima NAMECU. A ako se \"dogodi\" obratno, tada se njihova istinska NJUSKA europskih rasista, fasista i slicne demokratske gamadi, pokaze, kroz MRZNJU prema svemu NEUROPSKOM i tudjem. Jedna od tvrdnji je da je ovo \"krscanska Europa\" i da joj bliski istok ne treba. Kao da krscanstvo potice sa Marsa a ne Bliskog istoka. Kao da vecina \"europskih\" vrijednosti NE VODE porijeklo sa istog tog podrucja Palestine i Bliskog istoka. Malo gdje se vidi SUSTINA \"demokratije\" kao u ovim antimuslimanskim kometarima. Svaka vam cast DEMOKRATI.
Ovoj umotanoj babarogi treba zabraniti da se pojavljjuje u blizini djece. najbolje joj je da ide u Iran.
LAGUMĐIJA OPET SKUPLJA JEFTINE POENE. A ta Vesna ocito ima problema sa vlastitim identitetom. Arziji Svaka cast. zena je konkretna i pavedna.A to licemjerima smeta.
UKRATKO!!!!!! To je sarajevo i BiH kakvom je bosnjaci zamisljaju! Samo nece moci ove noci. Zapravo hoce u sarajevu, halal im bilo ali u cijeloj BiH nema sanse. Izgleda da ce se obistiniti ono sa \"fildzan drzavicom\"!
GLEDE OVE ARZIJE, I GLEDE NJENE FIZIONOMIJE, OBLAENJA I PONASANJA MISLIM DA JE VRIJEME DA SE SELI U IRAN ILI PALESTINU.. OVA SLIKA I SLICNE SLIKE SU SLIKE \"MULTIETICOSTI\" SARAJEVA KOJE SVAKI DAN SVE VISE LICI NA TEHERAN.. NE BI ME IZNENADILO DA ISPOD OVOG MANTILA IMA NEKOLIKO UPALJACA I FITILJA, A MISLIM I DA CE USKORO DA PROMJENI NAZIV \"VRTICI\" U ADEKVATAN NAZIV \"MEJTEF\" I DA CE UVESTI SERIJATSKO PRAVO U MEJTEFE, PA AKO MAKSUM UKRADE OD DRUGOG MAKSUMA ZALOGAJ TUFAIJE STO GOJI, ODSIJECI CE MU RUKU...
DEDA ARZIJA!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Arzija govori o anketi u kojoj je dobila podršku za svoje idiotluke.Neka sada uzme u obzir i anketu u kojoj je 77% građana dalo podršku roditeljiam iz vrtica Leptiric u emisiji Mimohod...
@Sarajka Arzija ce pasti, nema druge
Direktorica jedne osnovne sk. u uzem jezgru Sarajeva diplomirani je teolog i diplomirani pedagog - nije pokrivena, (sto nije ni bitno) - vjerovali ili ne da ju se savrseno ne zanima ime, porijeklo, religijska ili bilo koja pripadnost nastavnicke i ucenicke populacije - a pitanje religije je elegantno rijesila sa roditeljima - putem ,,upitnog lista\'\' sa par anketnih pitanja - i velika vecina djece ne pohađaju vjeronauku. Ista ta skola iznjedrila je generacije (uglavnom nebosnjacke djece) najboljih ucenika/ca iz svih predmeta. Moja je dobronamjerna poruka - da svaki roditelj mora imati pravo na vlastiti izbor odgoja vlastiog djeteta - ,,od nameta nema selameta\'\'.
izvinjenje, nedovrsena misao,a kako ce biti dovrsena kad vidim da su poceli ili tacnije trujete djecu svoju rodjenu,pa ima li goreg ZLOCINA. jos jednom hvala na paznji \" (bio je feding na trasi)\"