Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mešaliću bježi iz ralja SDA-potrčka Komšića, živiničkog ratnogprofitera “Hodže” i ucijenjenog lopova Bijedića. Prestani davati podršku privatnoj i korumpiranoj vladavini Hodže i Bijedića u TK-a!
@Antiboot, javna je tajna da je sda-df tajkun hodžić dobro potkovao bijednika bijedića i još nekoliko prodanih zastupnika izabranih na izbornim listama nekoliko stranaka u skupštini tuzlanskog kantona.
Vidim na listi Benjamin Spahovic,.....Mislimo na istog Banjemina ? Kakav je on projekat mogao napisati, bjeg iz KPZ Zenica :)
Ljigavi srednjoškolac 2 mandata u skupštini - federalnoj pa kantonalnoj. Lažov, prelivoda, preletač, sve svoje uposlio, Ženu, kumovu ženu itd. sedmicu prije protesta u TZ tražio ostavku premijera TK u Tuzli i kad je ovaj nakon zapaljene zgrade vlade dao, poklopio se i sakrio kao ..... Svojom figurom uništio DF u TK.
Ovaj Mesalic i onaj zuco Begic razjebase ovo malo DF-a u Tuzli . Obojica se uglavili jedan u skupstinu TK ,a ovaj drugi u parlament BiH. Onaj Begic samo sto je verifikovo mandat odma jos jedan stan i auto ,faca prijavio odvojen zivot u Sarajevu ,a jebe sirotinju i fukare po Tuzli ,glumi nekaku moralnu vertikalu i postenjacinu . Obojica komunisti ,a onom Hodzi iz Zivinica na sedzdu padaju ,za marku bi se jebali :)
A tuzlake ste tjerali da u sto vecem broju podrze Socijaldemokratski pokret. I tada si znao da je Lagumdzija tu. Sto ti tad nije smetalo nego sad kad ti je sve propalo pa da imas razlog sto si se prislonio SDP-u i sto ces oboriti vladu u kojoj nema Kukica?
DF je kmet stranka SDA
Majmunni DF je jedina stranka socijal patriotska i vi konji shvatite jednom
Da imate mozga ne bi podrzavali SDA.
radi ovog g*vneta nije bila formirana vlast u TK. samo radi njega
Toliko toga bih imao reči ali evo tek sam ''ponovo stao u red'' poslije disciplinske mjere.