Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože , pa ova Bjelašnica sa ovim građevinama liči na gradilište radovi u tjeku ...tko je ovo dozvolio...arhitekta papak i svi zajedno sa njim..pa koje lud doći ovdje...
SDP-ovi tajkuni vladaju Sarajevom
Jel' to Feđa bio na Bjelasnici pa se qurci ? :))) Gdje su te Sarajlice ? Po njegovim slikama na prste mogu prebrojati posjetioce... Ebiga, nas narod nema obicaja nigdje ici i kada ide to mora biti more. Inace i ne racuna kao odmor :(
jel ko vidio maglu danas ...........................
A hocel' ikad bit tog autobusa i te linije do gore? Godinama se najavljuje i izvjestava, a niko ga nikad nije cuo ni vidio, osim na Klixu, naravno. Mozel se ikud bez tog usranog auta?
Vidio sam ja jednog na biciklu
Bjelasnica je prelijepa samo da se razvije skijaski domen into je to... To ljudi samo koji neznaju kazu da je jahorina lijepsa... Treba da Odete u francusku pa da vidite zgradurine...jahorina jedino sto ima bolje onaj sestorodsijed i malo su hoteli primamljiviji laksi za obilazak a to se sve moze sredit na bijelasnici...
još da je ZOI sposobna firma, bjelašnica bi uvijek bila posjećena i puna. Ali džaba kad debili rade, tj. ne rade, leže po zetri. I dan danas Titina žičara gore ;)
da nema fedje ne bi vi ni clanka imali.
Idem, poberwm gljive i prodam
pokuca na vrata i kaze: magla smog
mislim, fino je tamo, samo su ova djeca -da ne kazem stoka- toliko nevaspitana, da kvare atmosferu sa svojim uzasnim roditeljima.
zato ti budi majka za primjer, i svoje buduce dijete odgajaj da se zna ponasat na poljanama Bjelasnice. samo ne znam sta cemo za roditelje??
jao, otkad sam vidjela stoku na Bjelasnici, nemam vise zelju da ikad budem majka xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Potrovase se nas iz onih aviona sa pesticidima.
Koliko Zenica smrdi, bogami toliko i Sarajevo :) P.S. Ceco jeb*m ti najmilije, dbd ti kcerku silovali..
Bjelasnica je puno ljepsa sa juzne strane.
E neka su pobjegli od buke, smoga i magle. Sta bi ostatak Bosne kada bi nam Sarajlijama buka i magla nanijela kakvu stetu!
Magla i smog otjerali Sarajlije na sunčanu Bjelašnicu pa znaš sad, kako koga...